Friday, April 1, 2011

Cut the crap!

Vaikka nyt onkin aprillipäivä, en aio huijjailla teitä. Minua yritettiin kertaalleen jo huijata, mutta olen aprillipäivän suhteen aika old school-asenteella eikä minusta aprillipila ole oikeanlainen jos huijattava ei liiku. Minulle on aina opetettu, että idea on nimenomaan se, että saa toisen liikkumaan jonnekin. Siis tyylillä 'kato lehmä lentää!' ja sit toinen on sillee 'misssäää???!' ja juoksee ikkunaan.

Mukava huhtikuun aloitus, vietin aamupäivän Teresan kanssa Ompussa shoppaillen, tarvitsin uuden treenaus yläosan ja sehän löytyikin Stadiumista. Samalla nappasin juomapullonkin, tosin himoitsin Niken pinkkiä luxus juomapulloa, joka maksoi hunajaa ja tässä rahatilanteessa ei kyllä millään voi törsätä sellaiseen asiaan kuin juomapullo mitään miljoonia.


Alunperin ajattelin ostaa myös uudet urheilurintsikat, mutta tässä topissa on sellainen laadukkaan oloinen tukipala, että katsotaan josko selviäisin vielä vanhoilla.Oho, ostin hellemekon. Hieman heruheru myönnän, mutta rantamekkona varmasti käypäisä, 9,95e by H&M.


Sinkkuuden hyvä puoli on se, että voi käyttää ihan just niin lyhyttä hametta kuin huvittaa! Yksi exä ei nimittäin ois hyväksynyt tuota hametta julkiseen käyttöön. Lälällälälä minäpä en sen marmatuksia enää kuuntelekkaan.


Käytiin Ciao! cafessa jätskeillä, otin Dolce lattea ja Mascarpone metsämarjaa. Nyt onkin sitten vuorossa Nitan kanssa salia ja uusien vaatteiden koekäyttö. Niin ja huomenna menenkin sitten ihanan Mustaa pitsiä-blogin Mystiksen kanssa Zumbailemaan!  Toisin sanoen nuo jäätelöt ei kauaa lanteilla pyöri!

Ps. En julkaise blogissani _mitään_ kommentteja, joiden lähettäjää en tunnista nimimerkistä. Profiilittomia kommentteja on nyt nimittäin tullut muutamia ja osa on ollut aika ilkeitäkin. Kaikenlaiset palautteet on kyllä tervetulleita, mutta haluan reiluuden nimissä kyllä myös sitten tietää, että kuka palautteen antaa. Veikkaan ettei ole monella pokkaa lähetellä oman kuvan kanssa samallalailla kommentteja.

4 comments:

Grotesca said...

Oooo <3 Rakastuin tuohon pinkkiin toppatakkiin :D Aivan ylisöpö <3

Fehlgeburt said...

Toi on kyl toppatakkien aatelia! Ostin sen kun kävin helmikuussa Tuurissa,olin viel varma etten sieltä löytäis muuta kuin korkeintaan kosmetiikkaa.

Maria said...

No hu hu mitä tyyppejä jos tulee haukkumaan nimettömästi, pah. Ei hätää, hakkaan ne.

Fehlgeburt said...

you and your muscles...I see this happening but maybe you take Marky Mark with you, just in case..