Saturday, April 23, 2011

Jesus died for somebodys sins, but not mine

Pyhien välipäivät on rokrok. Pääsiäinen ei oikein ole ikinä kuulunut mun suosikkijuhliin, enkä tänäkään pääsiäisenä kyllä juhli mitenkään, mitä nyt muutaman pääsiäismunan maistelen.
 Ulkoilutin itseäni Elixiaan tanssitunnille ja sen jälkeen vilkuilin parit Ompun kaupat ihan vain ajankuluksi. Aurinkolasit tarttui mukaan. Prsima ja Cittari teki mulle oharit ja olivat myyneet loppuun Mignon munat. Mulla käy aina silleen, että kun sanotaan, että ei et voi saada sitä, niin alkaa vain enemmän tekemään mieli ja tulee sellainen paniikinomainen 'PAKKKO SAAAAADAAAA' -hommeli. Niinpä kipaisin Ärrälle(koska onhan siel nyt PAKKO olla) no eipä ollu ei. Lähdin jo ferrarille ja olin valmis käymään vaikka jokaisen pääkaupunkiseudun puljun läpi, jos se sitä vaatisi. Ajattelin kuitenkin olla fiksu ja aloittaa omasta lähikaupasta ja sieltähän löytyikin! Kotiutin siis onnellisesti yhden Mignonin nyt luon siihen kokoajan maanisia 'i'm gonnnnaaa eaatttttt uuu' -silmäyksiä.

Mun pitäis oikeesti kehitellä joku hyvä systeemi millä saisin aina kuvailtua mun päivän asuja, tosin tämän päivän asukuva ei ole mitenkään erityisen cool. Tarkoitus onkin vain näyttää, että kyllä minäkin arkena näytän monesti aika lame-tyyliseltä business womanilta. No oon vähän rock kun sukkikset on viileesti rikki.


Uudet lasit<3 Vähän filmitähti-tyyliä kivasti. Täytynee avautua sen verran, että mun aurinkolasikokoelma on varsin mielenkiintoinen. 2 äidin vanhat raybanit, yhdet vihreät pilottilasit,yhdet vaaleanpunaiset rayban-tyyliset, punaiset heart-shapped glasses sekä violetit vähän näiden uusien tyyliset. Niin ja yhdet muuten vaan tylsät Guccit(kyllä, Guccikin voi olla tylsä). Näin perustelin itselleni miksi nämä oli niiq paGGo saada!1


 Kuva paloi vähän puhki kun en tosiaan ole mikään kuvausinsinööri. Kuitenkin vähän näkyy minun tämän päivän meikkiä, ehkä vähän turhan talvista käyttää vaaleansinistä ja valkoista, mutta ne vain tuntuvat sopivan mulle niin hyvin.


Eillis illan tragedia, minun rakas Bambi-koruni ketjukatkesi kun pesin tukkaa suihkussa. Kuului vaan naps. Sain korun ystävältäni Marialta ylioppilaslahjaksi viime keväänä ja siitä asti kulkenut kaulassani. Bambi on ketjussa kiinni, eli sitä ei ihan helpolla vaihdeta vain toiseen ketjuun, joten vien sen varmasti johonkin liikkeeseen korjaukseen.Lopuksi mun täytyy vielä avautua henkkamaukalla kuulemastani tilanteesta. Oikeesti en käsitä miten kukaan kehtaa käyttäytyä näin.
Tosiaan, oli pitkät jonot 3 kassalle(kun on se pääsiäisen välipäivä nii kaikki ryntää kauppoihin tietty). Huomasin jonossa erään erityisen epämiellyttävän näköisen naisen, pisti vaan silmään kun oli niin...no....ruma. HYVIN lihava(puhun nyt siis oikeesti sairaalloisenylipainoisesta, en mistään vähän tukevasta) ja kauheisiin säkkeihin pukeutunut rasvatukkainen ilman ehostusta kulkeva ja vieläpä haiseva henkilö. Kun hänen vuoro vihdoin tulee, varsin kuuluvalla äänellä ilmoittaa haluavansa palauttaa paidan, joka on ollut likainen kun hän on sen ostanut. Myyjä katselee paitaa ja sanoo, että ei tätähän on käytetty. Nainen sanoo, että ei muuten ole, kokeilin vaan päälle. Myyjä pyytää toisen myyjän konsultaatiota ja tämäkin sanoo, että tätähän on pidetty, tää haiseekin tupakalta. Nainen hermostuu ja alkaa suoraa huutoa riehumaan että ei muuten ole pidetty poltan vaan kotona sisällä niin voi siksi haista,mutta en oo pitäny ,luuletko että valehtelen, sä myyt mulle likaisen paidan ja vielä väität valehtelijaksi, luuletko oikeesti että turhaan tänne tulen blablaalablaa. Hetken riehumisen jälkeen myyjä sitten myöntyy korvaamaan paidan hinnan lahjakortilla, rahoja ei sentään anna takaisin ja nainen tyytyy tähän.
Mitä tuollaisella käytöksellä oikeesti haetaan? Ensinnäkin, eihän ihminen voi olettaa, että kauppa ottaa vastaan palautuksia, jotka asiakkaan takia haisee tupakalta? Vaikka niissä alunperin olisikin likaa(mitä tuskin edes oli, muija oli vaan pitänyt sitä päällä ja liannut itse). Teki kyllä itsestään täyden pellen. Siis oikeesti, kyllähän se on ostajan vastuulla tarkistaa ostostensa puhtaus jo ennen ostoa, ettei tule turhia pettymyksiä. Onhan se ihan ymmärrettävääkin, että hennesin kaltaisissa suurissa halpahalleissa saattaa asiakkaat mm.tiputella vaatteita maahan ja ne likaantuu siinä.
Onneksi ei tarvinnut palvella itse tuollaista typerää valasta, nämä on näitä hetkiä kun muistaa miten asiakaspalvelutyö voikaan olla v-mäistä.

4 comments:

Leena said...

Pitikö se sen paidan ittellänä vai ottiko ne sen siltä, koska jos ei ottanu, ni sit aikamoist huijausta.. Ja en kyl ymmärrä, miten ihmiset voi saattaa ittensä tollaseen kuntoon tai miten ne kehtaa mennä nolaamaan ittensä tollei. Oot ihan oikeassa, että kyllä ostotilanteessa pitäisi osata katsoa (varmaan katsonutkin silmät lautasina jokasen virheen siitä)..

Fehlgeburt said...

Siis vissiin se ei enää kumminkaan saanut sitä paitaa itselleen(se nyt ois jo ollut törkeyden huippu jos ois saanut sekä paidan että hyvityslahjakortin!). Ja etenkin kun se tosiaan oli ulkomuodoltaankin niin vastenmielinen henkilö, niin miten kehtaa alkaa keskellä ihmislaumaa tekemään itsestään numeroa :s

Maria said...

Poor Bambi :(

Toi on ärsyttävää miten huutamalla saa kaiken. Tai siis, kun ei tossa oikein voi tehdä muutakaan kun antaa periksi (tai no okei, olishan sitä voinut vaan jankata vastaan että tätä on kyllä käytetty eli ei voi enää palauttaa piste mutta...)

Fehlgeburt said...

don't worry, Bambi's gonne get fixed.
Epäkohteliaat ihmiset</3 en oikeesti tiiä mitä oisin tehny jos oisin ite ollu siinä se myyjä, mutta eihän siinä periaatteessa se myyjäkäään oikein sais mitään alkaa päätään aukomaan vaikka nyt kyllä aihetta ois ollu(ja paljon)!