Thursday, April 21, 2011

Show little less, show little more

Ilmeisesti teen mitä vain ettei tarvitsisi lukea International Business pääsykokeeseen. Luin kuitenkin jotain, nimittäin uusinta Cosmoa. Bongasin sieltä näpsätkät ja helpot ohjeet miten saa 'surffarilaineet' ja pääsykoemateriaalin lukua vältelläkseni hieman lisää päätin kokeilla tekaista sellaiset.
Cosmon ohjeet sisälsi ties mitä tukka-aineiden laittelua ennen ja jälkeen ja blablaaa joten sovelsin ohjetta hieman.

Ensin tuGGa kolmelle letille, ei tarvii ihan loppuun asti letitellä, mutta lähes.


Sitten suoristusraudalla alhaalta ylös päin vedellään letit läpi(itse vetelin kahdesti)


Lopputulos oli vähän turhan suora, mutta ihan kivan pöyhkeä, heitin päälle kevyesti lakkaa. Laineiden heikkous tosin saattaa johtua tästä mun massiivisesta tukastanikin, lyhyemmällä tukalla varmaan onnistuisi paremmin ehkäpä.


Kun nyt oli tukkaakin vähän fixailtu ja ihan mukava maali naamassa niin ajattelin vähän keikistellä kameralle.

Päällä minulla on Burleskan hame& korsetti sekä Phazen ikivanha pitsireunuspaita(joka on muuten varmaan tyyliin eka asia jonka oon ostanut Morticiasta!). Jotkut basic stay upit ja 19-vuotis synttärilahja Anittalta on tuo pikku silinteri<3.

Ps. Minulla on Viron reissulta hankittua _hyvin_ edukasta huulipunaa kuvissa ja tää on aivan tajuttoman hyvää! Pysyy nätisti eikä sottaa ja on pehmeä huulilla. Toisin kuin esim Diorin huulipunat...ei se hinta aina laatua määrää!

2 comments:

Laurora said...

Kiva kun pistit tuon ohjeen, itse kun en tilaa Cosmoa. Voisin itsekin kokeilla tuota vaikkapa huomenna :)

Fehlgeburt said...

Oli varmaankin about eka kerta kun kokeilen mitään tukka-ohjetta naistenlehdistä, mutta tää oli niin kivan helppo ja aika nopea tukan pöyhkeytys keino, suosittelen kyllä ;>