Tuesday, April 12, 2011

Nothing tastes as good as thin feels

Sunnuntaina iltapäivän pakollisen Elixia piipahduksen jälkeen suuntasin Vallilaan hengailemaan tätini luokse, perus lazy sunday afternoon, hyvää ruokaa ja muotilehtiä. Käytiin läpi julkkisjuoruja ja sitä kuka on liian laiha ja kuka alienin näköinen ja mikä on in nyt. Otsikon quotea en ollut miettinyt pitkään aikaan, vaikka se thinspo sivustoilla(joita itsekin toisinaan lueskelen) on jopa rasittavan ylikulutettu. Kate Moss niin on sanonut, kuten tätini muistutti minua. Tänään ruokakaupassa hoin sitä kuin mantraa, etten sortuisi ties mihinkä herkkuihin. Ei, en aio hankkia itselleni syömishäiriötä tai muutenkaan laihdutella sairaalloisiin mittoihin, mutta oma herkkujen kulutukseni on jopa epäterveellisen suurta ja on hyvä opetella sanomaan edes joka toinen kerta EI. Mieluiten useammin. Minun unelmien vartaloni on hieman lihaksikkaan puoleinen(etenkin voimakkaat jalat<3) mutta ehdottomasti kurvikas. Naisella saa aina olla muotoja(ja pitääkin). Minulle sillä ei ole väliä onko ne tissit hankittu kirurgin veitsen alla vai ovatko ne luonnolliset, nykyään kun silikonitkin voidaan tehdä varsin luonnollisen näköisiksi, överi tissit ovatkin sitten aivan toinen tarina.

Monilla kanssabloggaajilla olen, joko viime aikoina tai sitten aiemmin, nähnyt postauksia, joihin he ovat listanneet kuvien ja perustelujen kera mielestään kauniita naisia ja nyt minunkin on ihan pakko! Jos vaikka kymmenen lista, järjestykseen en heitä halua laittaa. Googlailin kaikista kuvat, joissa ovat erityisen nätteinä.

Gisele Bundchen.
Noi jalat<3 Gisele on mun ehdoton mallisuosikki persoonallisuutensa ja tietyn luonnollisuuden takia. Victoria's Secretin kallein malli ei ihan tyhjän takia ole.

Brigitte Bardot.


Silloin on oikeasti upean näköinen kun juurikasvukaan ei haittaa. Elokuvissa kun näkee tän naisen ilmeet niin tulee luokkaa miljoona alemmuskompleksit.

Dita Von Teese.

Nenä on musta Ditan kaunein kasvonpiirre. Ja joo tasapainoiset kasvot varmaan auttaa siinä nenän hienoudessa.

Cher.


Kenellekkään mulle ei käy näin loistavasti muuten kaikki erihiusvärit! Mua kiehtoo muuten pitkät naiset kun oon itse niin lyhyt. Eräskin pukusuunnittelija on muuten sanonut ettei ole pukenut ikinä ketään niin täydellisen vartalon omaavaa kuin Cher, sille käy kuulemma ihan kaikki vaatteet mallista riippumatta.

Marilyn Monroe.


Marilyn oli ihanan muodokas ja siitä ei saanu huonoa kuvaa ei sitten millään.

Catherine Zeta-Jones


En yleensä tykkää erityisemmin ruskeista silmistä, tai kiinnittä niihin huomiota, mutta Catherinella on mielestäni hienoimmat ruskeat silmät.

Stephanie Seymour.


Taas yksi kirahvi lisää, viaton-pahis-katse. Tästä kuvasta huulia ei juuri huomaa, mutta ne on Stepin kaunein piirre minusta, jokseenkin identtisen muotoiset. Myöskin hän on ollut Victoria's Secretin listoilla, en tiedä olisiko nykyäänkin vielä.

Helena Bonham-Carter.


Hyvin persoonalliset kasvot, varmasti paljon mielipiteitä jakavat. Sydämenmuotoiset kasvot iskee minuun ja kovaa, listalle melkein ylsivät myös Michelle Pfeiffer ja Debbie Harry, myöskin sydänkasvoisia.

Christina Aguilera.


Mun lapsuuden idoli<3 Jäljittelin joskus ihan maanisena hänen tyyliään ja tukkaa. Itseasiassa mulla on ehkä aavistuksen samantyyliset kasvot, tosin ei todellakaan näin näyttävät.

Sophie Ellis-Bextor.


Sophien vaaleasta tukasta en tyksinyt not one bit, mutta tämä brunette on niin kaunis. Yritin etsiä yhtä tiettyä kuvaa tähän, mutten löytänyt sitä, siinä hänellä on vaaleansinistä luomiväriä, joka yleensä ei minusta sovi värinä tummatukkaisille. Sellainen, että pystyy käyttämään värejä ja vaatteita, jotka eivät yleensä sopisi vastaavalle ihmistyypille, kertoo minusta siitä, että täytyy olla todella kaunis.

Kaikkien heidän tyylistään en pidä tai se ei sovi lainkaan minulle, mutta yleensä kun näen jonkun heidän kuvansa tulee sellainen 'ooooooooooo' -hetki ja täytyy hetki katsella kuvaa, niitä ei vain siivuta lehteä selaillessa.

No comments: