Tuesday, August 2, 2011

Starbucks

Seuraa elintärkeä tiedoitus:


Tätä on odotettu, pitkään ja hartaasti. Starbucks, tuo taivas maan päällä, syy miksi jaksan hengittää ja muistan mikä onkaan elämän tarkoitus. Kuin narkomaani, joka tekee mitä vain seuraavan piikin eteen, olen valmis kaikkeen vain yhden mukillisen takia. Runoilu sikseen. Starbucks on hyvää. Se on parempaa kuin hyvää, en pidä normaalisti kahvista kovinkaan paljoa, mutta tuo on kuningaskahvia. Parempaa ei ole. Nyt se tulee Suomeen, Helsinki-Vantaan lentokentälle avataan kaksin kappalein kahviloita, toinen on kaikkien lentokentälle eksyvien käytössä(tänne aion muuttaa itse) ja toinen kansainvälisellä puolella. Arvaatte ehkä kuka aikoo hakea tuonne töihin? Ois melko unelma paikka ja tuota varten voisin jopa luopua huulikorusta. Entisessä työpaikassani Hesessähän räpläsin korua pois ja paikoilleen töiden mukaan, mutta se ei ole kovin mukavaa.

Kuva ensimmäiseltä Lontoon matkaltani, pure happiness I'd say.


Löysin googlella vielä kuvaa kahveista. Itse useimmiten vanilja latten kermavaahdolla. Kuumana kesäpäivänä kylläkin pirtelömäinen frappuchino on paras vaihtoehto, niihinkin saa kermavaahtoa! Oma suosikkini on Caramel light frappuchino kuitenkin.


Keväällä Suomen kauppoihin tulleet kylmäkahvit on nekin tietenkin hyviä, mutta eihän se sama asia ole kuin juuri nenäsi edessä valmistunut tuore ja omien mieltymyksien mukaan lisukkeita saanut kahvi.
Jaksan kylmää maailmaa nyt paljon paremmin ja odottelen vuodenvaihdetta, jolloin kahvilat aiotaan avata. Toivon myös  hartaasti ja syvästi, että kahvila ymmärretään avata myös Helsingin keskustaan tai mieluiten asuntoni välittömään läheisyyteen.

Ps.tänään ripsienpidennykset <333

5 comments:

Ravenoaris said...

Hyvä etten itsekin pompannut suunnilleen kattoon innoissani kun kuulin että Starbucks avataan Suomeen :3 Tulisi nyt kahvila tänne Tampereen suunnallekin, mutta voisin jopa käydä Helsingissä vain siitä syystä että käväisisi samalla lentokentällä juomassa kahvit :D Täytyy muistaa myös ens kerralla kun oon lentämässä johonkin noi kahvilat etten ihan ummikkona mene lentokentällä niiden ohi.

Fehlgeburt said...

ihanaa, että löytyy toinenkin Starbucks -'narkkari'! Voidaan mennä porukassa vetämään starbucks överit <3 Odotan niiiiiiiin paljon tuota avajaispäivää.

Ravenoaris said...

Samantien! ^_^

Anitta said...

Ihanaa ! Ja jos meet sinne töihin niin mä saan tuntuvat alennukset eiks vaa :)
omnomnom <3

Fehlgeburt said...

Anitta; joo livauttelen sulle tiskin alta gingerbread lattea jatkuvasti :DD