Wednesday, August 10, 2011

Lomalla loman odottelua

Helsinkipäivä. Kävin tätini kanssa Pikku Nepalissa lounaalla, ruoka oli hyvää kuten nepalilaisissa ravintoloissa tapaa olla. Suosittelen todella lämpimästi, jos joku ei ole vielä kokeillut! Helsingissä on useita nepalilaisia ravintoloita ja jokainen jota olen testannut(varmaan lähes kaikki) ovat hyviä. Ruoka on hyvin samantyyppistä kuin intialainen ruoka, joskaan ei niin tulista yleensä. Hyviä intialaisia ravintoloita vain tuppaa olemaan Helsingissä kehnonlaisesti.

Helsingin 'Chinatownissa' eli Annankadulla otettu asukuva. Hame on se uusi Kuopionreissulla ostettu. Paita on joulukuiselta Lontoon reissulta.


Compactista(Helsingin paras leffakauppa, sijaitsee Fredrikinkadulla, olen ollut 12-vuotiaasta asti vakioasiakas, täältä löytyy myös harvinaisuuksia ja vanhempia leffoja, plus omistaja on symppis ja saan tuntuvat alennukset<3 ) ostin Cherin elokuvan Mask-naamio ja Julia Robertsin Vihollinen vuoteessani. Molemmat olen nähnyt jo aiemmin, mutta hamsteri kun olen niin...Cherin kaikki elokuvat tahtoisin kyllä keräilläkin hyllyyni samoin kuin Leonardo DiCaprion, sillä kummallakaan ei ole yhtäkään huono elokuvaa. Yksi hyvän näyttelijän ominaisuus on mielestäni se, että osaa valita laadukkaita käsikirjoituksia ja monipuolisesti erilaisia rooleja ja elokuvia. Nämä kaksi ovat melkoisia mestareita tuossa.

Tosiaan, Naamio on tositapahtumiin perustuva draama, jonka päähenkilö on teinipoika Rocky, jolla on ikävä sairaus, jonka vuoksi hänen kasvonsa muistuttavat naamiota. Itkettävä ja koskettava elokuva, ei mielestäni mitenkään peruselokuva vaan realistinen ja melko karukin.


Vihollinen vuoteessani on jännityselokuva, joka on oikeasti melko karmiva paikoittain. Samalla tavalla karmiva kuin Piina ja Käsi joka kehtoa keinuttaa. Päähenkilö menee naimisiin kontrolloivan ja väkivaltaisen miehen kanssa. lavastaa kuolemansa ja muuttaa kauas pois. Arvaatte varmaan kuinka sitten käy...

Pitäisi hillitä tätä leffahamstrausta, ihan jo tilanpuutteenkin nimistä. Kirjahylly natisee liitoksissaan ja siinä ei edes ole kaikki kirjat ja leffat...Niin ja rahan säästäminen Lontoon(ja ehkä myös Pariisin mutkan) takia olisi kohdallaan. Tiedän, että siellä saan kulumaan kaiken mikä vain irtoaa kulutettavaksi. 


Nostalgiaa;

Käytiin Stockalla jäätelöllä ja samalla ihastelin karppeja, näitä mun piti aina pienenä päästä tavaratalossa katselemaan. Aiemmin en olekkaan nähnyt näitä keltaisia!

2 comments:

Maria said...

Kävin vähän aika sitten tossa Mount Everistissä (bussiterminaalin vieressä kampissa) ja oli aika nam nam :) Vaikka mäkkiä yms muuta halpaa roskaruokaa rakastakin niin kiva käydä vaihteeksi muualla :D

Tykkäsin tosi paljon tosta Vihollinen vuoteessani pienenä :D Hehe mummilla oli se omana ja sit kattelin sitä, sit mummi oli vaan silleen mutta tuohan on SEKSIELOKUVA :D mut sit se oli vaan silleen no, katso vain.

Fehlgeburt said...

Ainakaan sulla ei ollut omaa sex housea niinkuin Rorylla :DD!

Mount everest on hyvä<33 Mun ihan suosikki on ehkä Himalaya, mut mikään ei vedä vertoja Camdenin kojuruokiin, me niin mennään sinne syömään lomalla, sielkihän on just nepalilaista ymsyms