Thursday, August 18, 2011

 Kävin tänään yliopistoilemassa ja hain mm.opinto-oppaan ja sain viimein ladattua opiskelija-alennuksen HSL:n kortille, ihanaa ettei tarvitse enää maksaa miljoonaa(no ok n.4e) bussi matkasta. Samalla kävin hammaslääkärissä viimeisessä juurihoidossa, onneksi on nyt ohi sekin. Juurihoitohan minulle jouduttiin tekemään huonosti paikatun reiän takia(btw ainoa reikä ever mulla) niin lievästi ahdistavaa.

 Avain koru on muuten Emilie Autumnin 2. Suomen keikalta ostettu, Veronica Varlow'n käsialaa. Liian vähän olen pitänyt tuota ja nyt voisin aktivoitua sen käytössä.

 

Seriously I need a new camera.


Seppälän hame on nousemassa uudeksi suosikkihameeksi ilmeisesti, tänään oli tarkoitus laittaa toinen, mutta löytyikin pyykkikorista niin heitin tämän päälle.

Näin myös ystävääni Lauraa ja hän kiitteli kovasti aikoja sitten antamastani leffavinkistä, oli viimein katsonut hehkuttamani 500 days of Summer. Voin aika huoletta sanoa leffaa suosikki elokuvakseni. Masterpiece<3
Tottakai aina yhtä ihana Tom aka Joseph Gordon-Levitt on pääroolissa ja musiikit on upeita jajaja Summer is a bitch. Laadukasta viihdettä 200-luvulta, harvinaista sanoisin. Oikeasti katsokaa toi leffa.Nimim.kävin 2 kertaa katsoo sen leffassa...ja mulla on soundtrack(thänks to my love Maria<3) ja juliste(again, thänks to Maria).


 What Summer did...


 Niin tuttuja fiiliksiä mulle...

 

You're girl, she's losing it.


Huomenna onkin ensin Orionissa Hiljaiset sillat, sitten Tom-leffoja koko viikonloppu<3

2 comments:

Anitta said...

ettei sulla nyt vaan ois siinä kamerassa joku lähikuvaus tms päällä, koska sillon ku mä kuvasin sun ratsastusta nii tuli iha ok kuvia jollai kuvausohjelmalla :o

Fehlgeburt said...

mahdollista, kun enhän mä näitä osaa yhtään käyttää:D Mulle pitäis järjestää kamera-koulutus xD