Tuesday, August 23, 2011

My Little Ponies

Viime viikolla olin jälleen tekemässä avustajan hommaa yhteen tv-sarjaan, alkaa maikkarilla joskus keväällä, nimeltään Helsingin Herra. Kuvattiin Siuntiossa ja Kirkkonummen puolella, tapasin todella mukavia ja oikeasti mielenkiintoisia ihmisiä. Tarjolla oli hyvää ruokaa ja sain jopa palkkaakin. En voi valittaa.
 Näin esimerkkinä täytyy hieman valaista millaista porukkaa esim noilla keikoilla tapaa, yksi asui puoliksi Los Angelesissa ja vuokraa leffansa samasta paikasta Matthew Perryn(Frendien Chandler jos joku ei ole sivistynyt) kanssa ja yksi oli ollut Venetsiassa kuvauksissa avustamassa The Tourist-leffassa, samassa kohtauksessa kuin Angelina Jolie!! Haluan matkustaa paljon ja olla mukana mahdollisimman monissa elokuvissa mahdollisimman paljon. Siinä on kerrakseen unelmaa, jota tavoitella elämässä.

Hetken mielijohteesta ajattelin esitellä vaatimatonta poni-kokoelmaani täällä. Tiedän ainakin muutaman blogini lukijan olevan kiinnostunut aiheesta. En tosiaan ole mikään hardcore-poniasiantuntija tai kerääjä, lähinnä hassuna harrastuksena tätä koko juttua pidän. Silmäni kuitenkin kiiluvat ja suupielet valuvat kuolaa aina kun kuulen ja näen myytävistä poneista. Unelmana olisi talli tai Perfume puff palace...Niin ja kunnollinen kissani LSD:n ulottumattomissa sijaitseva ponihylly. 

Suosikki ponini on Bridal Beauty


Vaikka tykkään aika paljon myös tuoksuponeista, kuten tästä Sugar Applesta, joka on vanhin ponini.


Vähän harvinaisempi herkku löytyi kirpparilta pari vuotta sitten muistaakseni 2 eurolla


Näitä minulla on kaksi, ovat niin hassuja jouluponeja<3


Muffineita<3 tämän ponin nimi oli muistaakseni Cherry sweet ja myös yksi ensimmäisimpiä ponejani.


Suunnilleen kokolauma, joka ei todella ole mikään kauhean suuri(vielä).


2 comments:

Elfie said...

Aivan ihania!

Fehlgeburt said...

Ne on<3 heppatyttö mikä heppatyttö :D