Wednesday, August 17, 2011

I can't be good all the time

Sorruin. Tuhlasin taas vähän ja melkein itkettää kun tiedän, että kaikki tuhlaaminen on pois Pariisi-Lontoo matkakassasta. Todellakin toivon, että saan sen työn mitä mulle on vähän lupailtu jo.

Ystäväni Play.com toimitti tänään 3 tilaamastani jutusta 2, play on sitten ehdoton must go sivusto jos etsii jotain harvinaisempia leffoja,valikoima on laaja ja hinnat ovat hyvin alhaisia eikä postikuluja peritä lainkaan!

Viimeinkin omaksi asti ehti Lady GaGan Born this way- albumi tuplapakkauksena tietenkin(nokun se kansikuva on hienompi). Olen toki jo luukuttanut levyä ties kuinka paljon aiemmin(etenkin Kuopion reissulla iPod soitti autossa oikeastaan vain tätä), mutta täytyy kuitenkin todeta, että ehdottomasti tämä on parempi kuin edeltävä levy(joka sekin on puhdasta rakkautta).  Yhden vain jos saa mainita niin suosikikseni on noussut Government Hooker-biisi, ne jotka tuntee mut siviilissä tietää kuinka hyvin biisin samaistun. Minusta jotenkin tuntuu, että GaGa on kokenut elämässään samantyyppisiä asioita kuin minä. Ei siitä sen enempää.


Tuntui vähän tyhmältä tilata tätä leffaa, kun minulla on se ollut dvdnä jo aiemmin, mutta minulla ei ole minkäänlaista aavistusta missä vaiheessa se on joutunut eroon muista leffoistani. Varmaa on se, ettei se ole täällä Espoossa. Vaihtoehdot ovat a)rikos b) se on turvallisesti Kuopiossa äidin luona mun muiden romujen seassa.  Kyseessä on kuitenkin loistava pätkä feat suosikki näyttelijäni ihana River Phoenix. Playssä tämä oli vissiin 3,99e joten ei nyt suuri tuhlaus kyseessä.
En ole muutamaan vuoteen katsonut tätä kun tosiaan ollut kadoksissa, joten en muista juonta kovin tarkkaan. Pääidea kuitenkin, että Rosalie päättää tappaa miehensä eikä suunnitelma ihan meinaa ottaa onnistuakseen. Hauska tämä on, minun huumorintajullani ainakin, sen takaan.Pilates-tunnin jälkeen hairahduin vielä kurvaamaan Omppuun ja se oli virhe. Glitter kutsui nimeäni ja päädyin ostamaan jälleen uuden sormuksen, vieläpä samanlaisen joka minulla jo on, toisen värisen vain. Ainakin tiedän, että tulee pidettyä...


Perhoshiusjuttu oli niin suloinen etten voinut olla ostamatta sitä ja jos nyt alan panostamaan nuttura-kampauksiin niin tarvitsen jotain koristusta.


Shoppailumorkkista purin tekemällä jotain rangaistukseksi sopivaa eli siivoamalla. Totesin jälleen kerran ,että mulla on aivan liikaa romua ja liian vähän säilytystilaa. Mutkun en raaski luopua mistään mitä joskus ehkä saatan tarvita. Hamsteri-syndrooma.  Tässä hieman kuvaa luukustani;


 Kenkiä on pesiytynyt ties minne...Järjestelin hyllyä tänään ja suunnitelma on laittaa ylimmälle hyllylle nuo lattialla pyörivät kirjakasat 2 riviin.

4 comments:

Ravenoaris said...

Ooooh KIITOS PALJON tuosta Play.com-vinkistä! Löysin sieltä _vihdoin ja viimein_ The New Addams Family-sarjan boksin. Oon metsästänyt tuota kissojen ja koirien kanssa! :D

Fehlgeburt said...

Play on leffa(ja tv-sarja) addiktien luvattu maa<3 Olen itsekin löytänyt tied mitä aarteita sieltä ja monia alennuslöytöjä myös. Hyvä että oli apua jollekin minusta:)

Anitta said...

sun kirjahylly on ottanut selvästi vaikutteita mun hyllystä <3 ponit <3

Fehlgeburt said...

yea<3 Ne on kyl itseasiassa siinä vaan kokeiluna, kun totesin jo etten voi pitää niitä leffojen tiellä kun kokoajan saa olla siirtämässä ja tykkään katsella mun leffacollectionia niin byyh ponieseille pitäs keksiä joku uus paikka mut en niitäkää haluu pitää missään laatikossa:(