Thursday, August 11, 2011

I want a barbie and a pony and rollercoasters...


 and rollercoasters for the barbie and the pony.

My Little Pony-laumani sai vahvistuksia tänään, 3 G3-ponia ja vieläpä varsin hyväkuntoisia. Erityinen intohimoni ovat ne kasari ponit, eli G1. Teenkin mielelläni kauppoja kyseisistä poneista, jos jollain pyörii turhia nurkissa, mutta myös näitä G3 ostelen mielelläni. Mitään kauhean suuria summia en tähän harrastukseen kyllä kuluta, eikä minulla ole sellaisia satojen ponien armeijoita mitä joillain keräilijöillä. Minulla on itseasiassavain noin 50 ponia, vaikka olen monta vuotta niitä pikku hiljaa haalinut. Nyt on ollut aika pitkään varsin kuiva kausi menossa.


 Näiden nimiä en ole vielä saanut selviteltyä, niin hardcore keräilijä en ole, että automaattisesti tietäisin kaikki ponit nimeltä, mikäli jollain lukijallani on tietoa ponien nimistä niin bring it on!


Sonja toi myös Tiimarin ale-korista bongaamansa tarrakokoelman!  Nämä on sellaisia paksuja tarroja, haaveilin jo liimailevani niitä peiliini, mutta jos satun muuttamaan täältä pois niin on varsin ikävää repiä niitä irti peilistä...2 comments:

Lady Grotesca said...

Ihania poneja <3 Minulla olisi itselläni useampi G1 ja G2 poni tuolla nurkissa pyörimässä, haluatko että tarjoilen ja heittelen kuvilla? :) Ne on nyt pikkusiskon leikkikäytössä olleet, mutta on neiti ehkä kasvanut jo liian isoksi että niillä leikkisi. Joten mielelläni möisin ne ihmiselle, jonka tiedän pitävän niistä huolen ^^ <3 Ovat kaikki suhtkoht siistissä kunnossa. :)

Fehlgeburt said...

Ihanaa<3! Ilman muuta olen kiinnostunut, eikä tosiaan haittaa jos on vähän kulumaa ja leikin jälkeä havaittavissa. Kuvaa ja hintapyyntöä vain kehiin :)