Friday, September 2, 2011

MovieMonday #14 - "I eat Green Berets for breakfast''

Päätin liittyä leffafriikkinä haasteblogiin, joka sopii minulle paremmin kuin loistavasti, Movie Monday on blogi, jonne ilmaantuu maanantaisin aina uusi haaste ja seuraajat voivat vapaasti kirjoitella aiheesta omiin blogeihinsa! Siis aivan mahtava idea, oon ihan innoissani tästä! Jopa niin innoissani, että ajattelin pikkuhiljaa käydä läpi kaikki nuo aiemmatkin 'tehtävät' kunhan aika antaa periksi.

Aloitan siis haasten nyt ja aiheena sattuu olemaan varsin kinkkinen juttu, nimittäin suosikki machoilumättö, jota toimintaleffoiksikin kutsutaan.


Kruunu lankeaa Terminaattori 2 leffalle, ehdottomasti. No siis koska d44 oli pakko valita joku missä on Arnold Schwarzenegger, koska hän vain on the Toughest guy there is.
 Jatko-osana tämä kuuluu niihin harvoihin, jotka ovat ykkösosaansa parempia, jo juonen ja erikoistehosteiden puolesta. Juoni on riittävän yksinkertainen kuitenkin, mutta ei liian ennalta-arvattava tai tavanomainen(ainakaan aikakontekstiin sijoitettaessa). Sitäpaitsi suosikkikohtauksessani eli siinä moottoritietakaa-ajossa, soi taustalla Guns N'Rosesin You could be mine-biisi. So good.

No comments: