Sunday, September 4, 2011

Death of a Scene

 Myin sieluni. Kävin tänään Vallillan kirppiksellä piipahtamassa ja muutamalla kolikolla oli tarjolla tälläinen raidallinen ruskea(????????!!!??) paitapusero. Jotenkin tuntui minulta niin oli pakko napata mukaan ihan näin kokeilu mielessä.


 Tyylin suhteen olen edelleen aika lost, koska olen melko vieraantunut näyttävämmästä goottilookista, mutta kuitenkaan en osaa ostaa yleensä muita vaatteita. Ehkä alitajuisesti haen sellaista yliopisto-uskottavaa lookia?
 Minusta tuntuu, että minulla on useita erilaisia identiteettejä, enkä osaa jotenkin ilmentää kaikkia yhtäaikaa. 1900-luvun alku vuosikymmenet pyörivät tällä hetkellä eniten mielessä vaatetuksen suhteen. Odotan niin kovasti Lontoon kauppoja! Myös niitä mainstream, mutta tottakai myös Camdenin aarteita ja jos olisin miljonääri ostaisin varmasti Vivienne Westwoodin tyhjäksi, mutta koska en ole, niin jää luultavasti käymättä koko kaupassa.

 Silityksen ja pesun jälkeen olis ehkä hieman edustavampi...


 Today's naama. Edelleen on mielessä pitäisikö luopua huulikorusta. Kierolla tavalla olen kuitenkin kiintynyt siihen ja niin tottunut, että olisi outoa olla käyttämättä enää korua.


4 comments:

Leena said...

Toi paita on tosi kiva! Gootillisemman siitä saa, jos sen kanssa käyttäisi vyötärökorsettia ja vaikkapa kynähametta? :)

Fehlgeburt said...

Aivan totta! Hmmm mahdollisuuksia on monia, onneksi löytyy useampaakin kynähametta ja korsettia kaappien kätköistä :)

DeadlyDame / Anne said...

asustat ton paidan jollain niitteillä koristetulla patella-vyöllä ja muuten vaan mustalla, hyvän asukokonaisuuden ton ympärille kasaa! :) Kiva leikkaus kuiteski tos paidas.

Fehlgeburt said...

Vaatekaapin uudistus käynnissä kyllä selkeästi. Hyvä aloittaa kirpparilöydöillä niin ei tule kalliiksi jos en tykkääkkään. Varsin nätti se kyllä on, mutta eriasia tunnenko oikeasti siinä itseni minuksi.