Saturday, September 17, 2011

Dick's fav book

Kauhean kiireistä tämä yliopisto-opiskelijan elämä, väittivät muut mitä vain.

Menot ovat koostuneet Eliaxian ja ponien lisäksi opiskelusta, mutta ehdin minä yhtenä iltana arkeologian-opiskeluporukan kanssa Karaokea laulamaan. Ilta ylitti odotukset, muutama oikein mukava ihminen osunut samalle alalle eli ehdotonta plussaa. Toisen fuksin kanssa lauloin karaokessa Nti Grooven, olisin halunnut laulaa 'Here comes your man' -biisin, muttei sitä ollut valikoimissa. Sääli.

Iltapäivällä kiiruhdin keskustan Elixiaan Cabaret Strip tunnille, ja voin luoja se oli aivan mahtava tunti! Tunnille saapuessani soi Cherin 'Welcome to Burlesque' ja ohjaaja keräsi Liza Minelli-tyyliseen silinteriin tuntilipukkeemme. Kappaleet olivat toinen toistaan tutumpia, musikaaleista joita olen tuijotellut lähes koko ikäni, Cabaret,Chicago,Moulin Rouge. En ole hyvä tanssija, mutta en muista pitkään aikaan nauttineeni mistään niin paljon kuin tänään tuosta tunnista.

''Well I hear the music, close my eyes, feel the rhythm
Wrap around, take a hold of my heart

What a feeling, bein's believin'
I can't have it all, now I'm dancin' for my life
Take your passion, and make it happen
Pictures come alive, you can dance right through your life''


Tässä muutama kuluvan viikon asukuva ihan vain kuvastamaan mun nykyisiä pukeutumisfiiliksiä, jotka ovat jokseenkin hylänneet vampyyri-minäni tiukan mustan,röyhelöisen ja pitsien täytteisen tyylin.


Lontoosta viime jouluna ostettu New Lookin-mekko on nyt ollut minulla pari kertaa päällä ja olen jopa saanut kehuja siitä, mikä on hyvin harvinaista.Perjantaina hengailin ystäväni luona ja oli pakko saada kuva hänen kirjastostalainaamastaan kirjasta! Tiedättekö miksi? No koska 3rd rock from the sunin Dick lukee tätä kirjaa yhdessä jaksossa! Aivan ihana kirja, jos ikinä hankin lapsia niin tämä kirja niiiiiin kuuluu lukulistaan.

'This man is a genious!'- oli Dickin reaktio ja omani on suunnilleen sama kirjaa lukiessa.


Odotan niin paljon, että vihdoin saan omaksi kaikki 3rd rockin kaudet, ne on nyt ilmeisesti postitettu eli soon soon they'll be here.
Lisäksi Tom laittoi viestin, että HitRECord-boxi on myös lähetetty nyt. I'm so happy!

2 comments:

Maria said...

Veikkaan että tulee vielä joku boksia ei postitettukaan vielä koska blalalal... tai sitten siinä kestää yli kuukausi tulla. No toiv ei :D ÄRSYTTÄVÄ kirja btw

Fehlgeburt said...

A brilliant book! That man is a genious! Tomin ja mun rakkaus kestää tälläiset takaiskut kyllä, mutta vois tosiaan lopettaa ton 'hard to get' -leikin koska muuten joudun katsomaan alusta Gilmoret again ja people will think I've lost it. And I'm not sure if our love will survive if I watch Logan all the time...