Wednesday, September 14, 2011

Nights are long the day slow...

Kaipaan niin paljon oikeaan maailmaan, että en jaksaisi elää todellisessa maailmassa.
Varmasti kaikki blogiani seuranneet tietävätkin, mitkä ovat minun kaksi pakokeinoani. Numéro un les films et deux les chevals(hevoset). Mikään ei kuitenkaan tunnu enää riittävän. Suunnitelmani onkin nyt uppoutua opiskeluihin oikeasti kunnolla ja saada niin loistavat paperit ulos yliopistosta, että saan jatkossa valikoida työpaikkani aivan vapaasti.
Melkein mikä vain menee, kunhan se on New Yorkissa.

Helsinkiläistyin tässä juuri toviksi, suhteellisen outoa, mutta ehkä ihan hyvä etten ole kotiympäristössä niin saan ehkä paremmin opiskeltua, kun en keskity niin paljoa muihin asioihin. Tehtävä listalla on lukemisen lisäksi esitelmä Mohawk-intiaaneista sekä essee samasta aiheesta, elokuvakurssille kaksi esseetä ja joku ihme ATK-testi(for sure i'm gonna fail).

Tein myös tänään pari mielenkiintoista löytöä.
Bulgarian matkalle 2006 polttamani levyn. Ihme kyllä, suurin osa biiseistä tuntuivat sopivan tämän hetkiseenkin mielentilaan varsin hyvin. The Crashiä(Star,Lauren caught my eye), Santanan&Michelle Branchin The Game of Love(joka nousi jälleen mun luutuksessa korkealle<3), Belle&Sebastianin If she wants me(viime aikoina olenkin kuunnellut taas tät ihanaa bändiä paljon!), Savage Gardenin ihana biisi to the moon&back, The Ramonesin versio Baby, I love yousta, Johnny Angel muistaakseni The Chiffonsin esittämänä.
Löytö 2: Kuvia Prahan matkastani myöskin vuodelta 2006. Molemmat löydöt ovat siis ajalta jolloin olin 15-vuotias. Olen vähän inspiroitunut sen aikaisesta minusta, vaikka itse sanonkin niin olin aika tyylikäs silloin. Vähän kirjasto-lookia, hieman goottia ja ripaus grungea.
 Vain nyt olen jo Helsingissä ja levyke jäi Espooseen, later ehkä siiten tulossa niitäkin vanhoja kuvia!

Joten tässä 2 tämän viikkoista asukuvaa;


Tänään kävin mun elämän ekoilla oikeilla arkeologisilla kaivauksilla! Oli aika epätodellista nähdä ihan käytännössä kaikki se, mistä olen lukenut parin vuoden ajan niin paljon. Kaivaustenjohtaja myös kertoi meille projektista paljon ja näytti osan löydöistä,joita näiltä kaivauksilta on tehty. Mieleeni jäi erityisesti hevosenkenkä, joka oli ihan shettiksenkengän koon luokkaa! Työhevoset on todella olleet 1600-luvulla pienikokoisia(niin oli kyl ihmisetkin). Muita löytöjä olivat mm. kolikot, keramiikan kappaleet(osa todella kauniita ja lasitettuja,osa tuotu Saksasta asti) sekä lasihelmet.

Kaivo, joka on kaivettu esiin. Oli siis jossain vaiheessa ilmeisesti 1800-luvulla täytetty.


Koko alue oli kuulemma ollut sankkaa pusikkoa ennen kaivauksien alkua. Kuopat olivat yllättävän suuria, minua hämmentää hyvin paljon se, millaiseen maailmaan olenkaan sotkeutumassa...

2 comments:

Anitta said...

mitä se ruusu ninjailee tuol sohvalla <3 hitsi toi sun harmaa rusettipaita on kiva

Fehlgeburt said...

Ruusu tunkee aina kaikkiin kuviin munittamaan tolleen salakavalasti :D

Toi paita oli vaan pakko ottaa kun Omenassa oli lohkotut hinnat, vaik oon oikeesti ihan broke