Wednesday, July 13, 2011

Top 10 award

Sain Annelta tälläisen blogi palkinnon ja pakko heti ilmoittaa, että huhuh mikä haaste. Kiitoksia kuitenkin muru<3, minulle on vaan tosi vaikeaa listata näin monta suosikkijuttua kun olen melko sekakäyttäjä. Loppujen lopuksi jouduin 'huijaamaan' vähän ja laittamaan 2 kuvaan 2 huulikiiltoa...kun en osannut päättää.

1. Thank the person who tagged you and link to their blog.

2. Put the Top 10 Award logo on your blog.


3. List your top 10 cosmetics.

4. Choose 10 bloggers to tag, link to their blogs, and let them know.


Numero uno

Victoria's Secretin kosmetiikka on mun heikkouteni ja nämä huulikiillot<3 Maku ja tuoksu on ihana, vaaleampi hattara ja tummempi banana split. Ei tarvitse koko ajan olla lisäilemässäkään. Ainoa miinus on se, ettei näitä saa Euroopasta muualta kuin Heathrow'n kentältä.2.Lushin sitruunantuoksuinen kynsinauhavoide, jota voi käyttää myös kuiviin kantapäihin ja kyynärpäihin. Suosittelen, maksoi muistaakseni jotain reilun kympin, mutta on _todella_ riittoisaa.


3. Tigin bed head-sarjan After party geeli. Raikastaa ja suoristaakin tukkaa nimenomaan bileiden jälkeen. Jättää hiukset ihanan tuoksuisiksi.


4. Victoria's Secretin tuoksu coconut passion, tuoksuu kookokselta ja vaniljalta. Muita suosikkituoksujani ovat Paris Hiltonin Can can, Calvin Kleinin Eternity moment ja Christina Aguileran eka tuoksu. Ei pääse yli eikä ympäri, tämä on paras.


5. Inglotin luomiväripaletti, laadukkaita ja isot plussat siitä, että saa itse valita värit! Mustat etenkin on lähes päivittäin käytössä.


6. Lisää huulivoiteita, The body shopin ikivanha mansikka tuoksuu,maistuu ja levittyy edelleen aivan yhtä hyvin kuin uutena. Plussat siitä, ettei tuotteita eläintestata, pyrin mahdollisimman paljon suosimaan tälläisiä tuotteita.
Jelly Belly very cherry voidetta sain peräti kolme pakettia joululahjaksi. Tätäkään herkkua ei saa Suomesta ja nihkeästi euroopastakin. Tätini tilaili siis ihan asiakseen nämä minulle jenkeistä asti.


7. Ok, myönnän, olen vähän cosmopolitan woman kun suihkusaippuakin on ulkomailta hankittua. Fruttinin cherry vanilla saippuaa saa tosin niinkin läheltä kuin Tallinnasta. I'm addicted.


8. Herstylerin suoristusrauta, jota tosin käytän pääasiassa kiharoiden tekemiseen. Helppo käyttää ja nopea lämpenemään.


9.The body shopin päivävoide. Talvella atooppinen ihoni vaatii ehdottomasti rasvausta ja tämä on osoittautunut mukavan raikkaaksi ja toimivaksi. Riittoisa.


10. Yritin etsiä MACin huulikiiltoani, mutten onnistunut löytämään sitä mistään, kriissssiiiii! Laitan sen nyt tähän kuitenkin, en muista ulkoa sävyä, joten laitan Stargazerin vastaavan värisestä kuvan. MACin vastaava on söpössä Hello Kitty paketissa ja tuoksuu ihanalta, sekä kestää tuhat kertaa paremmin ilman, että täytyy lisäillä kuin tämä kuvan versio.
Palkinto lähtee:

Turmiottaruus

Lady Carniwhore

Anitta

Papercuts


 

No comments: