Thursday, July 14, 2011

Peter Pan syndrooma

Porissa oli sitten ihan paras liike, lelukauppa ,joka oli aivan jättisuuri ja täynnä ties miten vanhoja leluja(ok oli niitä uusiakin älyttömästi) ja löysin ihanan My Little Pony-kirjoitussetin ja Taru Sormusten Herrasta Arwen,Frodo&heppa-figuurit...oli niin halvalla etten voinut jättää moista keräily harvinaisuutta sinne lojumaan. Ai, että tarvitsenko tuota, no en, mutta se on hieno!!Tänään puolestaan innostuin vähän Lippulaivan tiimarissa...tarkoitukseni oli mennä ostamaan kalenteria, sillä olen kipeästi sellaisen tarpeessa. Hoin itselleni heti tiimariin astuessani että vain kalenteri kalenteriii ei muuta.  Näytin jokseenkin tältä kun näin seuraavat tuotteet...


 Kansio tärkeille koulupapereille, tarra-arkki(nokunseoliniinsöpö<3), pari lyijäriä, koska en oo ikinä oppinut ymmärtämään lyijytäytekynien päälle, muutama mini yliviivaustussi, vaikken moista harrastakkaan...ja sit vielä tuo mittanauhan näköinen on tarrarulla!! how cute is that.2 comments:

Anitta said...

nyt oon kyl kade noista MLP jutuista :D

Fehlgeburt said...

Oon tosi uskottava korkeakouluopiskelija mutta whatta hell, yritän tehdä koulussa olemisesta edes vähän viihtyisää kun yleensä en oikein jaksa niissä olla...as u know.