Tuesday, July 5, 2011

Elle est seul

'Kotiin' paluu oli aika eeppistä, sillä olin aika pitkään poissa ja sitä ennenkin n.viikon koko ajan menossa ja läheisten ympäröimänä. Nyt kylmiltään suoraan yksin nukkumaan hiljaiseen asuntoon jopa ilman kissaa. Kissani LSD aka Ruusu jäi äidin luokse viettämään kesälomaa, saa ulkoilla melko paljon ja helpompi minullekin kun ei tarvitse järjestellä hoitopaikkaa esim Porin reissuni ajaksi.
Maanantai aamu alkoi kuitenkin levottomasti nukutun yön jälkeen mukavalla yllätyksellä, posti toi kirjeen AMK-hakuni tuloksista, pääsin 3 eri kouluun myös ykkösvalintaani eli tradenomiksi Haaga-Heliaan. Odottelen vielä 19.7 julkaistavia tietoja yliopistosta, mutta varmaa on, että kouluun menen syksyllä. Eka huoleni olikin, että miten saan ajan riittämään kaikkeen. Koulu vie aikaa kuitenkin varsin reilusti ja jokin pieni työ-juttu olisi hyvä löytää, että saisin extra-rahaa ja sitten on nämä harrastukset, ratsastus eli ts. 2 hevosta ja 3-5 kertaa viikossa oletettavasti joudun vähentämään ratsastusta koska tallit ovat kotoani kaukana ja matkoihinkin uppoaa aikaa yhteensä n.tunti. Lisäksi Kimmon kanssa menen maastossa ja talviaikaan iltaisin on ikävän pimeää ratsastaa...Hevosharrastukseeni saattaa siis tulla muutoksen tuulia syksyllä.
Lisäksi minulla on Elixia, jossa käynnit voin itse määritellä ja yrittää joinakin päivinä käydä esim ennen kouluakin aamulla treenaamassa, yhteensä 3-4 kertaa viikossa olisi hyvä kuitenkin ehtiä, että siitä olisi ihan hyötyäkin. Ystäväni sai minua myös vähän pääsemään tankotanssin makuun ja olisi ihan jännää kokeilla sitäkin vähän aikaa kerran viikossa tai edes silloin tällöin. Kaiken tämän päälle minulla on vielä ystäviäkin, kissa ja tämä blogi. Napapiirin sankarit leffaa lainatakseni, ei kato ehi kun on näitä harrastuksia.

Loppu maanantai päivä menikin Sonjan kanssa Ompun alennusmyynneissä, ostoksiakin löytyi vähän. Ihmeen paljon löysin myös vaatteita, joita tahdoin sovittaa, vaikka en sitten ostamaan kaikkia päätynytkään.

Sormus Bijou Brigittestä, 3e. What can I say, sormusaddikti ilmoittautuu. Koruista ylivoimaisesti helpoiten löydän sormuksia,joista pidän.


Mekko H&M:n aleista, 15e. Kuva ei tee oikeutta mekolle. Ainoa miinus on että vähän tissien kohdalta ahdistaa(no mikä mekko ei..)


Lindexiltä tekonahkaiset legginsit 5,98e syksyä odotellessa! Tälläisen lyhyemmän paidan kanssahan nää näyttää törkeiltä, mutta pidemmällä paidalla tai jopa minihameen kanssa kätevät.


Parasta tänään oli kuitenkin Sonjan siivousurakassa löytynyt TOY STORY avaimenperä<33 How is this!


Kuopiossa sain eräältä ystävältäni muovikassillisen vaatetta, katsoo nyt mitä tulee käytettyä ja miten paljon, hänen tyylisiään eivät kuitenkaan enää olleet niin halusi nurkistaan pois.

Manson t-paita, näitä ei koskaan ole liikaa vaikka ennestäänkin taitaapi ainakin 3 jo olla kaapissa...

Sama teema jatkuu ylisuuren hupparin voimin


Ja vielä toinen huppari, tällä kertaa lolita-henkinen


Yksi huppari ja hame ehtivät jo pesukoneeseen ennen kuin kuvailin näitä, joten esittelen ne myöhemmin.

Lisäksi tälläiset kengät, minulla on itseasiassa samat saappaat jo aitonahkaisina, mutta...never too much shoes. Kulumaa on jossain vähän, mutta eipä se haittaa.


Äiti osti mulle tälläisen ripsarin, oli tarjouksessa ja halusin kokeilla pitkästä aikaa uutta. Itse tykkään kovasti, ei jätä ripsiä niin paakkuisiksi kuin Lórealin Double extension, jota olen vuosia käyttänyt. Saattaa mennä vakioripsarin paikka nyt kiertoon.


Vakio ratsastustarvikeliikkeeni on Kuopion Suitsisoppi, pieni kauppa on valikoimaltaan laadukas ja usein on erikoisempaakin kampetta tarjolla ja palvelua todellakin saa. Etelän suuret hevoskauppa marketit häviävät kyllä nyt. Uudet kesähansikkaat tarttuivat mukaan, ovat oikein laadukkaan oloiset ja käyttämiene bonuksien jälkeen hintaa jäi vain 15e. Vähän sormet jäävät pitkiksi jopa S-koossa, minkäs teet kun omistan niin rääpäle kädet ja lisäksi vielä lyhyehköt sormet.


Hampaat irvessä ja verenmaku suussa etsin bikinien yläosaa Kuopiosta ja lopulta löytyi sitten sopiva ja samalla reissulla löytyi myös mukiinmenevät rintsikat.C'est tout.


Ps. Minulla on kauhea ikävä ranskan tunneille ja suuri tarve harjoittaa kieltä edes pienissä määrin, pahoittelen. Hikari ilmottautuu...

No comments: