Monday, July 18, 2011

The Plague Picnic 2011


Osallistuin tänäkin vuonna Ruttopuistossa pidettävään Emilie Autumn-fanien miittiin, The Plague Picniciin. Oli todella mukavaa ja tutustuinkin viime vuotta paremmin uusiin ihmisiin ja myös tutumpia naamoja oli ihanaa nähdä. Sää oli lähes identtinen viime vuoteen ja hieman tukalahkoa oli koko korsetissa ja puolipitkähihaisessa kauluspaidassa. Onneksi muistin ottaa ihastusta herättäneen vaaleanpunaisen höyhenviuhkani mukaan! Viuhkan lisäksi toin mukanani Kuopiosta kyläilevän Heidin, vaikkei hän niinkään EA-ihmisiä olekkaan.

Viime vuoden miitissä tapasin ensimmäistä kertaa Mystralin eli Mystiksen aka Elixia treenikaverini ,joka kuvaili minua hieman ;


Ensimmäiseen Pottersukupolveen kuuluvana ihailin Santerin uutta Potter-kirjaa, se jossa on esim Kelmien kartta mukana. Aivan ihana kirja<3!


Asusteena lyhtypylväs, meikki oli melko lame, sillä ripsiliima oli niin kuivaa, että oli pakko ottaa ne pois repsotuksen vuoksi melkein heti. Kun vain muistaisin nyt ostaa uutta!


Koko asu näkyypi tässä, hameen ostin Porin reissulla Jenkin's tms kaupasta, Onlyn hame näyttäisi olevan. Korsetin ostin Mortician aleista joskus 2-3 vuotta sitten, silloin se oli tisseistä vähän turhan väljä mutta enää sitä ongelmaa ei ole...


Kuvat jatkuvat sen toisen Heidin ottamilla kuvilla(btw, miksi kaikkien mun kavereiden nimi on joko Heidi tai Laura tai alkaa A:lla? niin ja sitten on Sonja).

 
 Ensi vuonna uudestaan ja toivottavasti tapaan ja/tai törmään mahdollisimman moniin jo ennen seuraavaa piknikiä<3 Tässä vielä yhteiskuva porukasta! Enpä olisi uskonut 16-vuotiaana kun Emilietä aloin luukuttamaan, että voisin saada tälläisiä kokemuksia ja uusia tuttavuuksia musiikin kautta. Luy ya<3Löysin muuten viimein kalenterin, se on aivan tajuttoman ihana<3! Sisällä on väri ja mustavalkokuvia aiheeseen liittyen. Nyt on minunkin pakko palata normaalien ihmisten arkeen ja alkaa merkitä asioita ylös, että ne muistan. Kummasti olikin kertynyt ylös merkattavia menoja ymsyms.


Seuraavia sankareita olin hoitamassa to-ma, Army on aivan mahtava koira ja tajuttoman seurallinen. Kokoajan sais olla paijaamassa.Kapteeni Koukku on maailman kiltein kissa ja tykkää nukkua vieressä vähän liikaakin.

 


Pakolliset hevoskuvat, sillä olin 2 päivänä Heidin pitämillä yksityisvalmennustunneilla, samalla hän kuvaili Ellin ja minun menoa. Aika hienoja kuvia ja itsekin paikoitellen näytän osaavalta(tai ainakin osaavammalta kuin mitä todellisuudessa olen xD) Elli on kyllä hienona as usual.


3 comments:

Nette said...

Voi, kun olet ollut nättinä. :]

Leena said...

Voikun kivoja kuvia susta <3 Ja tahtoo kans kelmien kartan!

Fehlgeburt said...

Nette: kiitoksia<3!

Leena: kiitosta sinnekin<3, sellainen oikea toimiva Kelmien kartta olisi varsin kätevä ihan arkielämässä. Salareitit pakoon tiettyjä ihmisiä tulisi silloin tällöin tarpeeseen :D Samoin voisi 'vahingossa' törmätä niihin kivoihin ja jänniin ihmisiin kun näkisi missä kukakin liikkuu.