Monday, July 11, 2011

And all that jazz

Jazzista ei ole kyllä ollut tietoakaan, mitä nyt muutamia hassuja kylttejä on nähty. Pori on tosin ollut melko vilkas ja Yyterin rannatkin on olleet porukkaa täynnä, jopa illalla sateen jälkeen. Ostoksia on tehty, ehkä jopa liikaa ja olen ollut hyvin yllättynyt kauppatarjonnasta. Perus H&M,ginaa,Seppälää ja Lindexiä täällä on, mutta liikkeet ovat suuria ja valikoimat aleissa ovat olleet hyvät, oikestaan paremmat kuin vastaavissa pääkaupunkiseudun liikkeissä.

Perjantaina käytiiin hieman yöelämässä, tarkoitus oli suunnata Amarilloon Kopparbergin summer partyihin, mutta päädyttiinkin paikalliseen teinihelvettiin nimeltä Cabaret, paikka oli yllättävän hieno sisustukseltaan ja välillä soi minustakin hyvä musiikki. Ainoa miinus oli todella helvetillinen kuumuus, joka johtunee suuresta määrästä ihmisiä tanssilattialla. Olisin tahtonut tanssia enemmän...Kämpille päästiin kimppataksissa muutaman miehen kanssa, jotka suuntasivat Yyterin rannoille asti, mikäs siinä saatiinpa ainakin taksikyyti edullisesti.

Bussipysäkki look, kun oltiin menossa Porin keskustan yöhön, uusi alennuksista shopatta tunika, en oikein osaa päättää mitä mieltä olen tuosta ja tuleeko myöhemmin pidettyä.


AamiaispöytäBeach-päivä, uusi mekko, jota pidän kyllä hameena.


Sonjan hiekkataiteilijan ura alkoi, Veijarikissa.


The Birds-leffan fiiliksiä kun lokit alkoi piirittää meitä


Sateinen 2 shoppailupäivä


Vielä yksi vamos a la playa-kuva.


Meille molemmille matkaajille kävi hieman huonosti, sillä poltettiin nahkat aika huolella. Nyt ei auta muu kuin viileät suihkut ja rasvan yltiömäinen läträys iholle jatkuvasti. Jonkun verran on tasoittunut, mutta opin kyllä todellakin että aurinko ja minä ei olla yhteensopivia. Suosittelen kaikille vahvasti mahdollisten rantalomien aikana 50 aurinkorasvan läträystä ettei käy niinkuin allekirjoittaneelle.

Palamista lukuunottamatta Pori oli tosi kiva kaupunki ja reissu onnistunut, hauskaa oli ja välillä olo oli ihan kuin olis ollut ulkomailla paitsi että kaikki puhui suomea. Yyterin rannalla tosin kuului milloin saksaa,ranskaa,venäjää ja taisi siellä enkkuakin kuulua.
Teen vielä mun löydöistä erillisen postauksen joku päivä!

2 comments:

Leena said...

Ai sitä on tultu Poriin :) Tää on kyllä kiva paikka, en mäkään muuten täällä asuisi. Hyvä että sulle jäi positiivinen kuva tästä<3

Fehlgeburt said...

Käytiin tosiaan kotimaan seikkailulla kaverin kanssa Porissa ja niin pieneksi kaupungiksi tosi kiva. Ja yyterin rannat on varmasti Suomen hienoimmat.