Wednesday, July 20, 2011

Lipstick, girl's most important weapon

 Pitkän ja liian aikaisin alkaneen päivän yhteenveto coming up!

Heräilin 06.25, enkä todellakaan muista milloin olisin viimeeksi joutunut nousemaan noin aikaisin. Oli pakko katsoa vähän Gilmorea aamulla ja vedellä pikapuuroa naamaan, pakkellien lisäksi. Häthätää myös pakkasin laukun täyteen vaihtovaatetta kuvauksia varten. Kutsussa kun luki tarkkoja ohjeita vaatetuksen suhteen, lopulta en olisi tarvinnut muuta kuin takin ja huivin eli kannoin aivan turhaan ties mitä paitoja ja hameita. Tv-sarjan kuvaaminen ei oikeastaan eronnut juurikaan elokuvien kuvauksista, meininki oli rento mutta vauhdikas. Juttelin monien mielenkiintoisten ihmisten kanssa niitä näitä ja sainpa seurata Kari-Pekka Toivosen työtäkin. Yksi aivan selkeä suominäyttelijä suosikkini on hän. En uskaltanut mennä mitään juttelemaan, vaikka taukojen aikana olisikin ollut mahdollista käydä kertomassa kuinka arvostan hänen työtään. Ehkä ensi kerralla sitten. Sarja muuten näytetään vuoden päästä syksyllä tv2, infoan siitäkin varmasti ajallaan sitten.

Loppu päivän hengailin tätini kanssa Helsingissä, hän vei minut syömään yliopistoon pääsyn kunniaksi italialaiseen ravintolaan Vapianoon, jonka pastaa palvon. Sain myös valita MACilta huulikiillon ja valinta osui tähän pitkäaikaiseen kuolaukseen;MACin Lady GaGan nimikko tuotteista menee muuten kaikki tuotto hyväntekeväisyyteen mm.AIDS-lapsien hoitoon.  Oikeasti olisin tahtonut huulipunana tuon samaisen pinkin, mutta ne olivat loppuneet, joten täytyi tyytyä kiiltoon.  Kokeilin myös GaGan nudea, tykkäsin tavallaan siitäkin, mutten tiedä sopiko se oikein minulle ja näin ollen tulisiko käytettyä, joten luotin pinkkiin.  Alla kuva miltä näyttää huulilla.


Bussia odotellessa eksyin vielä Tiimariin ja löysin tuplapaketin My Little Pony-liimaa ja pakkohan se oli saada kun mun opiskelutarvikkeet nyt tuntuu olevan kaikki muukin MLP-aiheisia.


 Ne puuttuvat kuvat Ellistä;


Henkilö X selässä saisi kätensä ja ryhtinsä pitää kunnollisina at all times.Ellinen aina yhtä upeana, rakastan tuota sen säihkyvää karvaa.

 

Torstaina eli huomenna loppuukin pitkä piina kun näen viimein sen ihan viimeisen Harry Potterin. Liput on hommattu jo ja odotukset korkealla, eriasia miten kestän katsoa kun Helena Bonham Carter kuolee. 
Varmasti leffan jälkeen tulee haikea ja vähän tyhjäkin olo, että se nyt tosiaan oli tässä. Niin ja se tunne, että pakko lukea ne kaikki kirjat nyt läpi alusta loppuun ja mieluiten suomeksi ja englanniksi. Btw ahdistaa olla puolikielinen Potterin suhteen, muistan suurimman osan Pottersanastosta vain joko enkun tai suomenkielellä enkä melkein mitään molemmilla. Fail.No comments: