Friday, July 22, 2011

Carwash! Oops, no, Ponywash!

 Ratsuni Kimmo pääsi kuuman päivän kunniaksi oikein luksushoitoon ja samoin sen tallikaveri Hurja. Hurjan ratsastajan kanssa pestiin molemmat ponit suklaa-vanilja shampoolla. Ei mennyt kyllä pitkään kuivumisessa tänään. Kuumuuden takia mentiinkin melko käyntipainotteinen lenkki pienillä pyrähdyksillä, ei ole kivaa ratsuille eikä ratsastajille tuolla +30 asteessa paljoa kiitolaukkailla.
Ärsyttää oikein miten vähän olen nyt kesällä päässyt Kimmolla menemään, mutta elokuussa 8-28 päivä yritän paikkailla poissaoloani ja mennä Kimmolla senkin edestä, yliopiston alettua sitten 29pvä saattaa alkaa aika olemaan kortilla.

 Torstaina kävin entisen kämppikseni Lauran kanssa Huviretkessä syömässä, sillä hänellä oli sinne lahjakortti. Oikein herkullista ruokaa olikin. Laittauduin siksi ns. vähän paremmin. Raflailun jälkeen mentiin katsomaan uusin ja viimeinen Harry Potter. Haikeaa se oli, mutta hieno leffa oli saatu aikaan. Mielestäni Potterit ovat siinä mielessä harvinainen sarja, että paranevat loppua kohti.


 Mekko esiintyykin jo jossain aiemmassa postauksessa huonomman kuvan kanssa, tämä on vähän edustavampi. Kengät ovat mun yhdet suosikkini, ostin ne ensimmäiseltä Lontoon matkaltani keväällä 2010 Harrodsilta. Käytin niitä mm.ylppärijuhlissani. Nyt vain huomasin, että ovat äärimmäisen epämukavat jalassa jos jalka asettuu yhtään huonosti kenkään ja se on vaikea saada asettumaan sinne hyvin. Tosin sitten kun jalka on hyvin kengässä, näillä kävelee vaikka kuuhun ja takaisin.

Hieman naamailu kuvaa kehiin! Rakastan tuota kaulakorua, sain sen viime synttäreillä Anittalta. Se nainen näyttää tuntevan mun maun aika tosi hyvin. Kuvassa minulla on myös uutta Lady GaGa kiiltoa.


Viikon päästä sitten Kuopiorock<3! Osallistun mitä luultavimmin vain perjantaina, silloin ehdottomasti on nähtävä Reckless Love, Turmion Kätilöt,Ruoska ja jos WASPiltä vielä kuulisi I wanna be somebody coolin niin ois melko bueno.  Kuopiossa minulla on taas ohjelmaa tulossa kivasti, äidin häihin liittyen ties mitä mekon korjauksesta ripsienpidennyksiin ja kampausharjoituksiin ja sitten ns. omia menoja kuten ystäväni uuden kissan katsastus, ratsastustunteja(Liekki ja Helmi mama is coming<3 ) ja sitten viimeinkin uusi napalävistys mitä ilmeisimmin! Muruseni Rasmus ainakin on kovasti uhannut sellaisen tehdä minulle, eriasia nynnyilenkö ja sanon että ei käy.

No comments: