Thursday, March 10, 2011

I may be bad, but I'm perfectly good at it

Huoh ihmiset. Mulla ei vaan hermo kestä. Nyt on tällä viikolla tullut täysin rändömeiltä ihmisiltä sellasta settiä, että en oikeesti käsitä miten ihmiset kehtaa olla niin ilkeitä toisilleen ja oikeesti NIIIN turhaan.
Siis tämänpäiväisen vitutuksen syy on niinkin pieni ja huomaamaton kuin ällöttävä samalla luennolla käyvä ilmeisen kateellinen tyyppi, joka todella epäkohteliaalla sanavalinnalla sekä äänensävyllä tiuski, että olkaa hiljaa. Kateellinen siksi, että puhuin mun elokuva-avustus harrastuksesta. Ja joo, tiedän, että luennoilla pitäisi pyrkiä olemaan hiljaa, mutta oikeesti trust me kun sanon, että meidän juttelu oli todella hiljaista, eikä ketään täysipäistä varmasti häirinnyt. Jos ei pysty keskittymään pienessä hälyssä, niin kannattaisi varmaankin suorittaa opintoja kotoa käsin IMO. Tämäkään nyt ei todella mikään iso juttu ole, mutta tuntuu silti niin ikävältä, ettei voi asiallisesti ja ystävällisesti huomauttaa, onko se oikeesti niin helvetin vaikeeta? Näköjään.

Useammassa blogissa, joita seuraan, on nyt näkynyt tekstiä huorittelusta tms, joten kirjoitanpa minäkin nyt vähän omia kokemuksia aiheesta.
Ensinnäkin, on ihmeellistä kuinka, ainakin minulle, yleensä tulee kommenttia juuri tiettyjen ihmisryhmien edustajilta, hieman keski-iän ylittäneiltä rupsahtaneilta rouvashenkilöiltä tai spurguilta. He yleensä katsovat ihan asialliseksi kommentoida etenkin julkisissa kulkuneuvoissa pukeutumistani. Huorittelua kuulee toisinaan, mutta myös tälläisiä kommentteja olen saanut:
-''Halloween meni hei jo''
-''Mikähän vitun noita säkin oot???!''
-''No nyt ne marssilaiset tuli''
-''Kauhee toi sun tukkas, miks sitä pitää tollasena pitää, kato miten nätti tumma tukka tuol toisel tytöl on''

Lisäksi viimeksi, kun olin baarissa, tarttui eräs miespuolinen minulle täysin tuntematon henkilö minua toisesta rinnasta kiinni, ihan tuosta vaan. Kyllä, minulla oli suht avonainen paita ja ei, se ei tarkoita sitä, että minua saa lääppiä. Vastaavia hurmaavia tapahtumia löytyy tuttavapiiristäni paljon ja ok, ymmärrän, että humalassa ihminen saattaa hieman estottomammin toimia, mutta silloin tulisi ehkä miettiä sitä, kannattaako sitä alkoholia vedellä nassukkaan, jos ei hallitse itseään sen vertaa, että osaa olla kourimatta muita.

Enkä edes aloita aasiakaspalvelukokemuksistani, voi elämä, että voi olla vaikeaa se pikaruoan tilaaminen.

Misantropia for life.


Jatketaanpa hieman iloisemmilla aiheilla, nimittäin uusilla kengillä!

Aivan sattumalta poikkesin Fredan Uffiin ja mitä löysinkään! 8e irtosi aivan mieletön korkkaripari.


Andy Warhollin Marilyn Monroe kuvilla varustetut kengät<3! Korkoakin on ihan mukavasti. Kengät ovat tosin kooltaan 37 ja hieman suurehkot näihin minijalkoihin, mutta eiköhän pohjallisilla tai kaksilla saa ihmeitä aikaan. Potentiaaliset kengät äidin häihin.


Toinen must ostos oli entisen työkaverini suosittelema venäläinen vampyyrileffa Night watch, toivon parasta ja pelkään pahinta tuon suhteen. Infoan tänne, sitten kun olen katsellut pätkän, että mikä juttu tämä on.


Vielä päivän kuulumiset loppuun! Elikkäs olin tänään entisen kämppikseni tupareissa, en tuntenut yhtään muuta porukkaa siellä, mutta yllättävän mukavaa oli. Huomenna kuitenkin pitää olla ajokunnossa jo hyvissä ajoin niin jouduin skippaamaan baarin, harmittaa vähän, kun niin harvoin mua pyydetään minnekkään ja vaikka onkin ihan suhteellisen paljon ystäviä niin oikein kukaan ei miellä minua ihmiseksi, jonka kanssa lähtisi baariin. Harvoin mulla on tarvetta vettä vahvemmalle, mutta nyt tekis kyl hyvää kunnon biletys!

2 comments:

Leena said...

Voi luojatar oikeesti noita ihmisiä, eikö niillä ole mitään häpyä enää nykyään? Tosi kohteliasta tulla kommentoimaan ventovierasta tolviissiin..=/ Pitäiskö meidänki mennä kaikille muille valittamaan, että eikö ne halua erottua massasta, miksi ne on niin tylsiä ja happaman näköisiä xDD? Ja aika törkeää tollanen tissistä ottaminen. Oisit kourassu sitä haarovälistä niin että ois tullu mustelmia xD

Fehlgeburt said...

Olin ite tos baari tilantees sen verran WTF-fiiliksellä, etten hirveesti kerenny kostoa hautoa, näin jälkeenpäin ajattelen ois kyl pitänyt :D