Wednesday, March 30, 2011

Carry me back where I come from

Joka kerta kun käyn Kuopiossa, musta tulee aivan tajuttoman huonotuulinen ja ahdistunut. Tänään palaamaltani reissulta taisi lähteä mukaan ikuinen blues. Minua koskee joka paikkaan kun kirjotan tätä enkä oikein osaa edes hallita kyyneleitäni, joita on virrannut tasaiseen tahtiin sunnuntaista lähtien, tosin maanantai aamuna niiden luonne muuttui. Maanantai aamuna aikaisin heräsin aivan kamalaan tekstiviestiin, 'meidän' lämminverinen oli jouduttu lopettamaan. Reiska oli vain 15 vuotta ja kamala tapaturma tuli ihan puskista meille kaikille. Eläkekodin pihattokaveri, vanha läski issikka oli suutuspäissään täysiä potkaissut Reiskaa jalkaan. Jalka meni tuhannen palasiksi eikä parantuminen olisi ollut mahdollista.
Heppa oli tätini ensimmäinen oma hevonen ja minäkin olen siis 10 vuotta tuntenut otuksen, viimeisimmät vuodet oli tosin tätini ystävän omistuksessa, mutta saatiin silti ratsastaa sillä.
  Olen kuitenkin äärettömän kiitollinen siitä, että ehdin perjantaina käydä ratsastamassa vielä viimeisen kerran. Minulla on pieni videonpätkäkin ja muutamia kuvia. Oli vielä ihmeen kilttinä maastossa ja kentälläkin aika hyvin kulki, tosin vähän huomasin vinoutta ja jumissa oli vähän lavat, maailman paras hevonen ratsastaa silti.
Videon lisäisin tänne, mutta tää ei nyt vaan onnistu, ei suostu lisäämään tuota hmph.


Kamala tuoli-istunta johtuu western-satulasta,jolla en osaa ratsastaa kunnolla.
Maastolenkin jälkeen pientä loppuverkkaa vain, kumpa oltaisiin tehty jotain pohkeenväistöä tai muuta hienoa vielä...


Kokeilin Tallinnan ripsiä ja näytän kyllä vähän liikaa joltain kalalta noiden kaa.


Tiistaina kävin keskustassa tälläi asustautuneena ja Topsukka tuli samalla kuvaan.
En pääse yli siitä miten paljon tykkään tuosta korsetista, varmaankin paras vaatekappale ostokseni ikinä, kun haluatte oikean korsetin, kääntykää Fairy Goth Motherin puoleen!


Lentokoneessa tulossa takaisen etelään.

Ei ole nyt enempää kuvia, Helmiä kävin ratsastamassa kyllä yhtenä päivänä ja kuvia siitä laittelen varmastikin joskus, kunhan ne saan. Näin mun Kuopioystäviä eli Heidiä,Rasmusta ja Sannaa, mutta kuvia ei tullut napsittua heidän kaa...:(

LSD-katti palasi kotia myös tänään, oli hoidossa mun ystäväpariskunnan luona. Lisäksi lintsasin luennolta ja sen sijaan menin jooga tunnille, en vielä saa oikeaoppisesti tehtyä kaikkia liikkeitä, mutta voi elämä se oikeesti tekee hyvää. Kokeiltaa ihmeessä, uskoisin, että jooga tukee kaikkia urheilulajeja samoin kuin pilates. Itse olen ainakin jaloista varsin jäykkä, kiitos hevosharrastuksen, että on tosi ihanaa saada kunnolla venyteltyä ja tasapainoa treenailtua. Muistaa joustavat housut. nimim. mun Niken tanssihousut, not so flexible..

No comments: