Sunday, June 5, 2011

Nti Groove

Perjantaina Kimmon ja Hurjan laitumelle saapui uusi asukki, tosin ei samalle aidatulle alueelle, vaan viereiseen. Suokkityttö Neiti 6v. Ravuri, jonka ura on joko päättynyt tai katkolla, kiitos entisen omistajan huolimattomuuden ja taitamattomuuden hevosen pidossa...Neiti on kuitenkin tosi ystävällinen ja nauttii selkeästi ihmisseurasta, leikkisä ja ihan valpas tamma.

Neidillä on varsin persoonallinen(ja hieman raivostuttavakin tapa) kaadella vesiämpäriään. Sitten se kolisuttelee sitä, enkä ole varma leikkiäkö se haluaa vai juoksuttaa ihmisiä. Kumma otus.

Minä en itse tällä aja ja ratsastaa ei ilmeisesti voi. Kimmoa kuitenkin kokeilen ajella välillä, nyt on vuoden tauon jälkeen kerran päässyt kärryjen eteen ja oli nauttinut ihan kympillä.


  Huomioni kiinnittyi erityisesti siihen miten kapea se on edestäpäin, tosi tosi siro suomenhevoseksi, vaikka ravisukuinen onkin. Ferrarini muuten näkyy taustalla! Fordihan se luulee olevansa, mutta mulle se on ferrari forever<3

Ps. Pahoittelen viimeaikaista hevospainoisuutta blogissa, lupaan, että tämä tästä tasoittuu kunhan pääsykokeet ovat ohi ja teen muutakin kuin luen ja poneilen!

No comments: