Friday, June 3, 2011

Asfaltti polttaa

Oon ihan kesäfiiliksissä ja koko syksyn,talven ja keväänkin kestänyt angstviilmasennus- kauteni saattaa ehkä olla ohitse. Ainakin toistaiseksi, oon monesti sanonutkin että mulla on 'krooninen masennus'.
Nyt on kuitenkin hyvä, valpas ja innokas fiilis. Etenkin Myötuulirock-viikkoa odotan kovin, sillä mun läheiset ystävät Sanna ja Anne ovat molemmat tulossa silloin tänne etelään ja koska en näe heitä mitenkään jatkuvalla syötöllä niin sanomattakin selvää, että olen ihan fiiliksissä. Eikä haittaa edes, että festareilla alunperin vahvistetun bändin Sotajumala, keikka on peruttu. Se on yllättävän hyvä livefestari bändi kuitenkin. Toivotaan, että tilalle saadaan joku yhtä makoisa(tai jopa makoisampi) bändi.

  Festareista puheenollen, olen nyt vakavasti alkanut pohtia josko sittenkin pitäisi hakeutua myös Kuopiorockiin, sillä siellä näyttäisi olevankin vähän paremmat esiintyjät kuin mitä kuvittelin. Tietysti mun rakkauspakkaus Turmion Kätilöt, joka on mun ehdottomasti eniten nähty bändi, muita mun mielenkiinnonherättelijöitä olisi Reckless Love(koska ihkutin bändiä joskus 13-15 vuotiaana aika rankasti, silloin tää oli vaan 'yks niistä kuopion pikkubändeistä'), Kivimetsän Druidi, WASP(no koska I WANNA BE SOMEBODY, BE SOMEBODY COOL), Stam1na, Mokoma(molemmat nähty usein, mutta perus kivoja livebändejä ja molemmilla on tietyt rautaistakin rautaisemmat biisit) ja sitten on tietysti Nykäsen Matti(älkää kysykö...).Google löysi söpön kuvan Recklessin pojistaJokseenkin paha koukutus mulla on nyt Merlin-tv sarjaan. Ritarien aikakausi on minuakin kiehtonut kauan ja kuinka ihanaa olisikaan elää taikuuden maailmassa yksisarvisia kohdaten...A girl can dream.
Sarjassa on todella kauniita maisemia ja ihana lavastus ja puvustus. Harvinaisen laadukas tv-sarjaksi sanoisin. Niin ja se pakollinen komea mies, eli Prinssi Arthur. Hei c'mon über suloinen mies joka ratsastelee ympäriinsä vielä ihanammalla hepalla. There goes my heart.


Arthur ja heppa, aaawws<3

3 comments:

DeadlyDame said...

Joko arthur on fiksannu ittesä uuteen kuntoon tai jotain, koska toi ei ollu se mies ketä mä kuolasin hartaasti... :DDDD

Leena said...

Mä oon kans kattonu muutaman jakson tosta Merlinistä.. ajattelin jossain vaiheessa hommata koko sarjan ja kattoa kaikki jaksot putkeen.. voisin olla vaan koko ajan niinku <3_<3 Kunpa mullakin olis rahaa festareille..

Fehlgeburt said...

Anne: Sun miesmaku nyt tiedetään...mulle riittää että on pitä luuranko jolla on manson-paita ja paljon kajaalia. Tai sitten ritariprinssi jolla on heppa.

Leena: Joo himoitsen itse niiiiin kympillä kyllä noita boxeja<3 play.comissa yllättävän halvalla olisi tarjolla,taidan jo tänään klikkailla 2 kauden...
Ja tosiaan festariliput on syntisen kalliita, siksi mulla onkin vähän vaakalaudalla tuo kuopiorock, että onko nyt oikeesti ihan pakko päästä sinne ja laittaa se useampi kymppi lippuun.