Wednesday, June 15, 2011

Cityday

Päivän hiimailu asu:


Metrossa oli aika hauskaa kun joku kerhoryhmä eli laumallinen lapsia sattui samaan vaunuun ja pikkupojat avasivat keskustelun kysymällä pystyykö mun kengillä pomppimaan. Olivat varsin pettyneitä ja teki mieli sanoa, että itsekin näitä ostaessa salaa toivoin pomppimisen onnistuvan. Kyselivät myös, onko meillä korviksia ja mikä mun kaulakoru on. Se on tosiaan pullo, jossa on verta sisällä. Lapsia kiinnosti myös Annin locksit ja noin 5 koskikin niihin ohi kulkiessaan. Aaws.Viimein, Merlin season 2 on täällä<3 Menen ihan just kuolailemaan Arthuria.


Nilkkakoru oli pakko saada Bijou Brigittestä, lapsena kuljin aina tälläisen kanssa kesäisin.


Tallinnan Bershkasta perus vaaleat farkkucaprit, nämä on etenkin kuumien päivien hevosteluun tarkoitetut, kun näissä ei ole vetoketjuja takataskuissa niin voi ratsastaakin.


Tämä kuorintavoide tuoksuu NIIIIN ihanan raikkaalta vadelmalta, että kaikki menee vain jo tän tuoksun takia ostamaan tätä. Minulla on muuten joidenkin mielestä hieman omituinen tapa impata ties mitä tuoksuja, mm. kynsilakat/poistoaineet, huulirasvat, kirjat(kirjastoissa ja divareissa) ja lista jatkuu.


New yorkerista ostin 2 melko perus kesäpaitaa, tässä on kiva selkäosa ja toisessa on olkaimessa söpö koriste. Peruspaitoja ei ole ikinä liikaa ja nämä on hyviä 'en jaksa olla tyylikäs' -päiville ja maalle.
Ostin myös ihanan Living dead soulsin hamosen, jonka mitä luultavammin laitan päälleni joku päivä Myötätuuleen, joten siitä saatte kuvia sen postauksen yhteydessä. Vaatekriiseilen hieman kyllä kun ei edes ole vielä säästä varmuutta ja huoh kun ei ole vaatteita vaikka kaapit pursuaakin(se on eriasia)!

No comments: