Wednesday, June 15, 2011

Negative ways to get Estonia


Viime päivinä olen ollut varsin buukattu, mikä ei suinkaan ole huono asia. Mitä enemmän jännää ja monipuolista seikkailua elämässä niin sitä parempi. Niin ja ne ihmiset, mitä mun elämä olisikaan ilman lähipiiriä<3 Nyt mulla on varsin paljon sosiaalistaelämää koko loppukuu ja tämä on se, mitä rakastan kesässä. Ei juurikaan tule yksinäisiä hetkiä.

Lauantaina ihan extemporé Anni laittoi viestiä että hei huomenna on Suvilahdessa ilmaiskonsertti mennäänkö ja sieltä mä kivasti hevosen selästä vastailin että tietenkin mennään. Siellä esiintyikin sitten Negative ja ah, ehkä ihanin suomalainenmies Jonne Aaron on vaan niin nams. En sinänsä ole ikinä ollut Negative-fani, mutta on niillä kyllä paljon hyviä biisejä, oma suosikkini on Still alive tai sitten In my heaven, jonka soittivatkin keikalla(joka oli muuten ihan liian lyhyt). Katseltiin myös Poets of the fall, Happoradio ja Laura Närhi, mutta niistä en ottanut kuvia edes.


Fiilisteltiin varjossa Neksujen jälkeen ja mulla on huomattavasti onnellisempi ilme kuin kentällä, josta näki lavalle ja johon aurinko paahtoi suoraan.


Se ihana Jonne, oltiin melko takana niin kuvakin kaukaa otettu.Anni oli coolina aurinkolasejen takana


Oltiin Suvilahdessa aika monta tuntia ja joskus kuudenmaissa suuntasin sieltä suoraan tädilleni Vallilaan, koska oltiin heti aamulla lähdössä Tallinnaan päiväksi niin turhaan olisin ravannut Espooseen enää.
Tallinnassa oli viileä ja hieman sateinenkin päivä, mutta se oli ihan tervetullutta ja oikeastaan mukavampikin shoppailusää. Kuvia ei tullut otettua juurikaan kun ei edes ehditty vanhaan kaupunkiin, jossa kuvat olis pakollisia.
Käytiin kuitenkin Rocca al Mare-kauppakeskuksessa, sillä sinne on ilmainen bussikuljetus ja siellä on New Yorker-kauppa. Valikoima ei tosiaan enää ollut ihan niin hieno kuin 2006 vuonna Prahassa, kaksi paitaa löysin kuitenkin, niistä kuvaa myöhemmin. Loppupäivä meni Viru keskuksessa ja siinä lähistöllä pyöriessä ja tietysti Rimissä.

Uusi Tallinnan suosikkipaikkakin löytynyt, Narva Kohvik, joka on perustettu 1947 ja on ilmeisesti vieläkin aika muuttumattomana säilynyt, neukku-fiilis kuin suoraan Kaurismäen leffoista.

 Tilasin eclairin ja kaakaon.


Palailen myöhemmin Tallinnan ostosten ja muun säädön merkeissä, tänään on tiedossa shoppailu with my girls(Anni&Anne) ja eilen tosiaan Anne tuli tänne etelään ja pidettiin leffa iltaa, katsottiin Beetlejuice ja 500 days of Summer kun Anne ei ollut nähnyt aiemmin itse olen katsellut vähän liian monestikin mutta ah my fav movies<33

No comments: