Tuesday, February 1, 2011

What have u been doin? -Kinging

Sunnuntaina kävin tsekkailemassa Oscar-ehdokas leffoja kaksin kappalein, The Fighter ja King's Speech. Molemmilla on useita ehdokkuuksia, toivon todella, että Christian Bale saa sivuosastaan palkinnon. Tosiaan, The Fighterin katsomisen syy oli kyllä jokin muu kuin Bale, nimittäin MARKY MARK(aka Mark Wahlberg). Joo, tää on vähän inside juttu, mutta valotan teille. Moni ei tiedä tai muista, mutta kys.henkilö oli ennen näyttelijänuraansa räppärija Calvin Kleinin malli. Youtubesta löytyy videoita aiheesta...ja vähän muustakin.

Asiaaan,

Sain mun äitipuolelta lauantaina kaikkee kivaa. Tärkeinpänä nahkaiset ratsastussaappaat Mountain Horse-merkkiä. Aivan sopivat minulle kaikinpuolin ja käyttämättömät, hän ei tarvinnut. Minulla on tosiaan kouluratsastus nahkasaappaat, mutta lajin vaihdoksen jälkeen yleissaappaat sopii paremmin tarpeisiin pääasiallisesti.
  Aiemmin en varmaankaan ole hirveästi puhunut minun ratsastustyylistä/lajista/metodeista, niin voisin tässä kohtaa hieman valoittaa, että tosiaan en ole ikinä leirikisoja kummallisemmissa kisoissa ollut kilpailemassa, sillä se ei ole minua ikinä kiinnostanut yhtään. Kouluratsastusta on pääasiassa tullut mentyä(jota vihaan enkä todella arvosta) ja esteitä aina tunneilla kun vain ollu tilaisuus, se on aina ollut enemmän mun juttu, nimittäin mitä hurjempi vauhti ja mitä enemmän vaarallisia tilanteita, sitä enemmän minä tykkään! Nyt loppukesästä asti oon mennyt lähestulkoon ainoastaan maastossa, kun Kimmon tallilla ei ole kenttää. Ensin ajattelin, että kun pääsen nyt Western yksityistunneilla käymään pari kertaa, että voisin siihen alkaa panostaa enemmänkin itsenäisesti.
Lisäksi sain Thaimaan tuliaisina itämaistyylisen 'hippi' laukun ja flipflopit.


Molemmat kimaltaa vähän...ja laukussa on elefantti printtiä!

Ratsulleni Kimmolle sain myös bling bling nahkaisen otsapannan, mutta se on tosiaan jo kiinnitetty hackamoreihin joten kuvaa ei heru näillä erin.


Tälläinen Tim Burton-mekko oli alessa Morticiassa ja pakko oli saada. On aika paljon tavallisia hameitani/mekkojani pidempi malli ja vähän tuntuu, että leventää mua turhan paljon, mutta katsellaan nyt tuleeko enemmänkin käytettyä vai ei...


Onpas Lol-asento mulla xD joo mutta tosiaan noin pitkä tuo kolttu.

Huomenna lähden itään päin vanhoille kotikonnuille, tiedossa on Topi-koirani hoitoa(äiti on matkalla), ratsastusta ainakin Reiskalla ja ehkä ratsastuskoulutuntikin,tatuoinnin otto ja Rasmuksen,Heidin sekä Sannan kanssa hengailua(kaikkien kanssa luultavasti varsin erilaisissa merkeissä). Menen tällä kertaa junalla auton sijaan ja kissa jää Espooseen hoitoon, mulla tunnetusti ei hermot kestä junamatkoja yhtään etenkään yksin, että todella huono idea tämä...Palailen tiistaina ja jo torstaina pitäisi olla uudestaan junassa suuntana Seinäjoki(lopullinen määränpää on Kauhajoki).

3 comments:

Maria said...

Söpö laukku. Oikeesti aina kun puhun Markista ni sanon Marky Mark. Silleen kuka. No Mark Wahlberg. Joo mäkin kyllä sen oscarin Christian Balelle antaisin, ihan loistava ja Amy Adams vois kanssa nappaa, I KNOW, silleen ettei Helena sais, onko sairasta että sanon näin? Mutta jos vertaa niiden roolisuorituksia näissä elokuvissa niin imo Amy oli parempi. Mutten todellakaan pistäis pahakseni jos Helena voittaisi :D

Fehlgeburt said...

Marky Mark<3 Noi nais Oscarit on nyt tänä vuonna vähän haussa, silleen toiv se pääosajuttu Natalielle(vaik en oo viel nähny koko joutsenta mut silti,I know she's great<3) ja tosiaan Amy oli kyl ehkä ns.parempi kuin Helena mut se johtu kyl vaan siitä et Helenalla oli niin tosi pieni rooli et ei siin oikein kukaan voi päästä loistamaan. Ois kyl silleen väärin jos Amy ja Bale sais ja sit MARKY ei! Kun siis silleen jos miettii niin se oli kyl paras...ainakin se ass-kohta...

Maria said...

No niin silleen rude kun Marky wasn't nominated. En mä kyllä sitä oscaria sille antaiskaan mutta silti kun kaikki muut hymysuut.

Nojoo Helenaa oli yllättävän vähän, tai trailerin perusteella(tai no... tarviiko jotain syytä että olettaa että Helenaa näkyisi enemmän), tai siis suoraan sanoen mun mielestä tossa sen roolissa ei ollut mitään ihmeempää. Vaikka siis loistavahan se on aina. Mutta siis edelleenkään ei mua haittaisi siis yhtään jos se nyt sen oscarin saisi <3

Ihan kamala juttu tapahtui. Gilmoren 4. kausi loppui, yritin etsiä vitosta mutten löytänyt! Eli se on jossain pahvilaatikossa kotona. YHYYY. Mut aloin katsomaan ekaa kautta ni I'm cool.