Tuesday, February 15, 2011

Cosmopolitan woman

 Kuopion ja Pohjanmaan reissut on ohi ja paluu mun normaaliin elämään(joka on yhtä kuin opiskelua,Kimmoa ja leffoja) on koittanut. Tosin keväälle on vähän puhuttu yhdestä pienestä matkasta, mutten vielä uskalla hehkuttaa, kun petyn vain jossei sitten toteudukkaan. Niin ja onhan mulla synttärit ensi viikolla, hui! Juhlin vasta pe 25pvä vaikka jo 22pvä on oikea B-day.  Saa nähdä minkämoiset bileet on tulossa ja keitä raahautuu paikalle(toivottavasti moni pääsee<3)

VR-junailua oli tällä kertaa Seinäjoen suuntaan ja ihme kyllä, rakas junayhtiömme ei myöhästynyt yhtään! Kerta se on ensimmäinenkin kai.

Ostin junamatkalle kyllä varsin hyvän kirjan(koska pelkäsin matkan venyvän 3 tunnista huomattavasti pidemmäksi) johon on onnekseni myös jatko-osia! Huumaa niminen teos, joka kertoo 1800-luvun ja 1900-luvun taitteen New Yorkin nuorista seurapiiriläisistä. Miten ihmissuhteet voinkaan olla ikään,luokkaan,aikaan ja paikkaan katsomatta niin samanlaisia?

En pahemmin kuvaillut Kauhajoella mitään, sillä keskityin pääasiassa rentoutumaan eläimien kanssa ja syömään hyvää ruokaa ja kuuntelemaan muiden juttuja. En ollut koneella ja telkkariakin katsoin vain Gleen verran(ja ok, pakko syötöllä putouksen alun ja totesin taas, että se on vaan huono).
Yhtenä iltana muuten kävin paljussa, en suosittele kenellekkään jolle kuumuus aiheuttaa pyörrytystä. Olihan se ihanaa tavallaan, mutta mun oli pakko nojata reunaan ja keskittyä hengittämään kylmää ilmaa. Mikähän siinäkin on, että en kestä lämpöä ja höyryilmaa? kuitenkin inhoan kylmyyttä niin että WTF?

Sitten asiaan, kyllä, vierailin Suomen suosituimmassa matkailukohteessa Tuurissa. Olen käynyt n.4 vuotta sitten siellä aiemmin ja on kyllä melkoisen yliarvostettu paikka. Löytyihän sieltä vaikka mitä ostomahdollisuuksia, mutta ei siellä pääasiassa mitenkään kovin halpaa ollut. Esim leffoja en ostanut yhtään kun hintataso ei poikennut Top Tenistä yhtään.
Onlyn osastolta ostin mekon ,jota olin jo aiemmin himoinnut, mutta hinta 39,95 ei houkutellut, Tuurista se löytyi kympillä.


          Muodoton makkara tää ei oikeasti ole, tosin varsin ahdas rintojen kohdalta.


Nyt tuli yhteiskuva mun kynsilakka-armeijasta, uusia ovat nuo kolme vierekkäin olevaa isoa pulloa, valkoinen, verenpunainen ja pinkkiglitter(joka on oikeasti kirkas pinkki eikä punainen kuten kuva antaa ymmärtää) 1,95e/kpl.

Kaksi takkia osui ostoskoriini myös.


Blendin kirkuvan pinkki toppis(koska tää talvi ei näköjään oo loppumassa ja mulla on kylmä).


Fiorellan osastolta löytyi kiva lyhyt mallinen jakku, jossa on 'Liisan karvaa' kauluksissa.


Onnenkenkä

Lol, oli tosiaan pakko päästä Veskun Ferrarin kaa kuvaan. Pakko kyl myöntää, että kelpais tuollainen kaara, vaikka manuaali onkin.

Lisbeth 'Liisa' kissa oli mukana ja valtasi talon parhaan paikan omaksi valtaistuimekseen.


Huom. vittuuntunut ilme, joka ei pahemmin tän otuksen naamalta poistu.Äitin Dubain-matkalta en saanut Jimmy Chooita vaikka niistä oli kyllä puhetta, sen sijaan kaksi yöasua. Ihan perus nätteihän nämä, molempiin tuli vielä tangat mukaan.


Loppuun pari kappaletta Helmi-kuvia Kuopion reissulta.Ette kyl arvaa kuinka jäykät tän niskat on, ihmeellistä että sain edes tän verran muotoa haettua! Ja oliko muuten pikkusen hyytävää ratsastaa -20 pakkasilla satulan kanssa :sKokeiltaa tehä Helmin kaa kulmaan takaosa käännös niin ymmärrätte tän kuvan...Not easy.

No comments: