Thursday, February 10, 2011

Party& new tattoo

Kotiuduin tuossa eilen illalla Kuopion visiitiltä kotiin ja jo nyt oon pakkaamassa laukkua Seinäjokea varten, jonne huomenna matkustan perhetuttujen luokse(tarkoitus käydä myös siellä ihmeellisessä Tuurissa).
Kuopiosta tosiaan tulin Blue1:in lennolla Helsinkiin, lento oli myöhässä reippaasti yli tunnin, mutta nopeammin sillä silti pääsi kuin junalla JA lento oli yli 20e edullisempi kuin junalippu! Kannattaa siis läpällä katsella lentojen hintoja ennen junalipun ostamista.

Kuopio kuvia ei ole kamalasti, ystäväni Heidi kuvasi kyllä yhden ratsastustunnin ja siitä kuvia varmasti myöhemmin tulossa ja lisäksi hän otti potretti kuvia minusta, ellen näytä suohirviöltä niin niitäkin luvassa tuonnempana.
Suosikki paikkani tuppukylässä on ehdottomasti Kahvila Kaneli. Ihanan vanhanaikainen tunnelma ja sisustus, niin ja lisäksi siellä tarjoillaan pöytiin eli ei tarvitse itse taiteilla täysien mukien kanssa pöytään. Tärkeintä on tietysti juomien ja syömisten laatu, aivan järkyttävän hyviä makukaakaoita ja kakkua, nams!Minttukaakao ja päärynäsuklaapiiraspala


Kirpputorilta löytyi kolikolla tälläinen, onhan se vähän creepy kun puhuukin suomea, mutta en voinut ponikerääjänä vastustaa!

Se tärkein juttu, uusi tatuointi järjestyksessä kolmanteni. Sain tämän ylioppilaslahjaksi ja vasta nyt lunastin lahjani. Moni varmasti tunnistaakin Marilyn Mansonin sydänlogon, joka toimii avaimen kahvana. Sydän teema toistuu myös tuolla kierreosiossa tai mikä onkaan...Lisäksi halusin kaksi pientä tähteä tuohon ympärille.                                          Pelastaja salva, jota läträän _todella_paljon nyt alkuvaiheessa kuvaan.
                                                
            

Lauantai iltana kävin katselemassa millaiseksi yöelämä on idässä muuttunut ja tälläinen tällinki oli:
taustalla näkyy 'minun' mummolan huonetta.


Tosiaan, järkytyin hieman kun tajusin, että Passionissa saa 1,90e drinkkejä, siis ei mitään shotteja. Halvaksi tuli minun päällä tuo ilta, vaikka en voi väittää olleeni selvin päin.
Baarikuvia ei nyt ikävä kyllä ole tarjolla, kun keskityin lähinnä..no juomiseen, enkä kuvailuun.

Loppuun naamapose kun kerrankin oli tukkaa edes vähän laiteltu


Ps. Olin saanut blogi-tunnustuksenkin(IIIK), mutta laittelen sen tänne vasta reissusta palattuani, että saan kunnolla miettiä mille blogeille laitan itse sen menemään eteenpäin!

2 comments:

Mistress Mystral said...

Hieno tatuointi kyllä :)

Fehlgeburt said...

Kiitoksia, tykkään tuosta itsekin hulluna(syytä varmaan tykätäkin kun näen sen luultavammin loppuikäni joka päivä:D)