Tuesday, February 22, 2011

Hauskaa syntymäpäivää mulle!

Ja niin koitti päivä, jolloin luulin maan nielaisevan minut ja koko maailman lopettavan rullaamisen ja poksahtavan. Maailmanloppua ei kuitenkaan tullut, vaan yksi ainakin tämän vuoden paras päivä! Ehkä mun paras synttäripäivä ever.

Oltiin ystäväni Sonjan kanssa jo aikoja sitten sovittu, että mun syntymäpäivänä hengaillaan ja alkuperäiseen suunnitelmaan kuului jotain aivan muuta kuin mitä tänään lopulta sitten olikaan, sillä kuulin viikonloppuna, että Jimi Pääkallo(nykyään hän käyttää nimeä Jimi Constantine, mutta mulle se on Pääkallo foreva) kuvaa musiikkivideotaan tänään ja etsii jengiä sinne mukaan. Pakkohan meidän oli mennä!
Jimi on harvoja mun suomalaisia ihkutuksen kohteita ja vaikka en mitenkään aktiivisesti ole viime vuosina hehkutellut häntä tai hänen musiikkiaan, niin aina kun kohdalle sattuu lehtijuttuja jne tulee luettua ja Tyrävyön ja Clichén levyi kuunneltua! Technicolorista en ole ikinä pahemmin välittänyt...Nyt tämä uusi ''Beautiful things'' soolobiisi kuulosti kyllä tosi kivalta(myös se aku ankka-versio, joka välillä soi kuvauksissa xD)!

Ja hei Jimihän on myös Pitkä kuuma kesä,8 päivää ensi iltaan ja Helmiä&sikoja leffoissa! Ensin mainittu on allekirjoittaneen suosikki suomileffa!

Googlasin Jimin, jos vaik joku ei sattuis tietämäänSonja ei suostunut ottamaan yhteiskuvaa musta Jimin kaa, vaikka oisin ite tarjoutunut kysymään ja kaikkea niin ei oo nyt yhteiskuvaa :( Linkitän videon tänne kyllä heti kun se vain valmistuu ja tulee nettiin! Luulen, että minut on helppo bongata siltä.
Niin ja vaikka mun oli tarkoitus pitää varsin low-profile tästä mun syntymäpäivästä ja sanoin Sonjallekin jotain et joo ei puhuta siel tästä tms niin eiköhän se jollekin tyypille juttele ja 'joo täl on synttärit!!' ja sit tää tyyppi kuvauksien lopus tietty kiljuu et hei Jimi täl tytöl on tänään synttärit niiQ!! Täs vaihees oon jo about maan alla häpeästä ja kaikki kattoo mua ja sit Jimi kysyy et hei mikä sun nimes on ja sit kaikki lauloi mulle paljon onnea vaan ja lopuks taputti, aaws<3


Teresa ja Barbie kampissa kuvauksien jälkeen!


Minä mun uuden laukun kanssa!(onpas varsin mental ilme mulla xD)
 Käytiin tosiaan Morticiassa ja siellä oli alessa tuollainen söpö 'pienisuuri'-laukku!


Tarkempi kuva laukustaJätskiannoksen kaa!


Toistaiseksi olen saanut vasta yhden lahjan(Sonjalta<3) koska juhlin oikeasti vasta perjantaina synttäreitä ja äidiltä saan Elixiaan kortin 3kk lahjaksi ja mummo&ukki ostaa koneen sitten kun tarvitsen.
Tässä kuitenkin dataa Sonjan moniosaisesta lahjasta.Cherrycoke<3 Tuo ylänurkan bug-rintaneula on niin paras, nauroin vedet silmissä kun tajusin mikä tuo on :DD Viime kesänä nimittäin sattui sellainen juttu, että oltiin Sonjalla niiden terassilla ja sit tää osottaa mun olkapäätä 'sano että toi on joku sun creepy koru, onhan??!' ja mun olkapäällä oli sellanen kamala ällö öttiäinen, eikä se tosiaan ollu mikään koru :s Mutta nyt sain sitten ötökkäkorun ihan :D

Loppuun laitan valokuvaaja ystäväni Heidin kuvaamia  potrettaja minusta, nämä otettiin siis kun viimeeksi olin Kuopiossa, aika hyviä kun ottaa huomioon, että minä olen niissä! Toiv tykkäätte!

4 comments:

Mistress Mystral said...

Onnittelut tyty :) Nyt lähdet sitten mun kanssa Elixiaan zumbaamaan :D Sieltä olin tänäänkin tulossa kun nähtiin, aina yhtä hehkeänä ja kaikkea. Ja onnistuneita otoksia sinusta :)

Fehlgeburt said...

Uuu juu! Mulla on nyt suunnitteilla alkaa ihan ahkerasti liikkumaan, hevosta liikutan 3 kertaa viikkoon ja sitten ensi viikosta alkaen Elixiassa olisi tarkoitus alkaa riehumaan 3-4 kertaa viikkoon :D (mikä läskiahistus..) Niin mielelläni kyllä liityn seuraan siellä!

Leena said...

Makeet hiukset ja ihanaa et sulle laulettiin! Onnea!

Fehlgeburt said...

Kiitoksia <3 Olin kyl tosi otettu siitä, että sain onnittelulaulun, ei varmaan moni voi sanoa, että joku niiden tykkäilemä artisti ois laulanu synttärilaulun niille :D