Sunday, May 15, 2011

La vie en rose

 Vapun aikaa tosiaan ystäväni Heidi oli kyläilemässä ja intohimoisena valokuvausharrastajana otti minusta kuvia. Tässäpä lopputuloksia muutama.

Heppatyttöinä käytiin myös moikkaa mun ratsua Kimmoa.Näissä kuvissa muuten on mun rakkaat ratsastushousut vielä voimissaan. Uudet esittelen piakkoin.


Mikä unohtu...Yleensä en todella ratsasta ilman kypärää, mutta koska vaihdettiin kuskia niin se jäi Heidin päähän hetkeksi, kunnes tajuttiin asia ja kypärä siirtyi ratsastavaan päähän :DKuten kuvista hevosihmiset huomaa, käytän hackamoreja, en siis ollenkaan rautaa hevosen suussa(eli kuolaimia) Kimmolla. Suojia ei käytetä, mutta bootsit on hyvä olla, kun tällä on taipumusta unohtaa jalkojen nostelu niin nuo helpottavat sitä.Satulaa näkee hieman tästä, meillä on rungoton käytössä. Se on yksi hevosystävällisimmistä satuloista. Talvella käytin paljon myös ratsastusvyötä, se on aivan loistava pyöreille hevosille, avut menee herkemmin läpi ja tosiaan, hevosen selälle ehkä mukavin mahdollinen.

4 comments:

Dark Shadow said...

Mihin sä kävit Haaga-Heliassa tekemässä pääsykokeen? Näin sut siellä :) Oltiin myös samassa lukiossa, haha :D

Fehlgeburt said...

Se oli toi International Business(tosin tuskin pääsen sisään) ja joo mä en tosiaan näe ikinä ketään missään kun kuljen niin omissa maailmoissa..:D Oon ollu tosiaan 2 eri lukiossakin mut niistä vähän samat hommat et elän jossain omassa todellisuudessa ja valitettavan harva jää mieleen...Mutta hauskaa että oot bongaillu mut :D

Sara said...

onko Kimmo sun oma hevonen? :)

Fehlgeburt said...

Ei ole, Kimmo on mun entinen ratsuni, jota sain pitää kuin omaa ja ratsastaa siis koska vain, mutta kun muutin Helsinkiin niin lopetin sillä menemisen. Ratsastin Kimmoa pari vuotta n.4 kertaa viikkoon ja kyllä se aika omalta tuntui silloin, ihana heppa!