Tuesday, May 24, 2011

Heppatytöt tekee sen paremmin

Uudet ponihousuni, jotka ovat ikävä kyllä jotain aivan toista kuin mun ihQut Cavallot...Ensinnäkin, jos olette ostamassa farkkuratsastushousuja, ostakaa ns.liian pienet, koska nää venähtää käytössä hyvin äkkiä, kuten kuvasta huomaa. Itse ostin siis ne, jotka kaupassa istui parhaiten eikä puristaneet yhtään.VIRHEEE. Toisaalta nää on ihanan rennot housut kun tosiaan sen verran löysät. Mutta kyllä, heti kun saan rahaa niin teen kyllä reissun poniliikkeeseen tai pariinkin ja hankin toiset housut. Nämä voin joko pitää varalla tai sitten viedä Kuopioon ettei tarvii sinne aina kaikkea raahata mukanaan.


Kuvan kengät ovat Mountain Horsen wicked riderit, en ole vielä näitä kokeillut ratsailla, mutta veikkaan että ovat melko jeesboxit helteillä. Nahkasaappaat ei oikein houkuttele nimittäin kun on +30 hellettä. Ihmeen isot nuo koon 36 kengät kyllä, vaikka oma jalkapöytä onkin tosi korkea ja oli hankaluuksia kehitellä tekniikka joilla noi kengät menee jalkaan helpoiten. Eivätkä muuten olleet edes kalliit, alekorista löytyivät Hipposportissa(Suomen suurin poniliike).

Henkkamaukasta oli pakko saada Daisy Duck- harja koska Disney<3
Camee rintaneula löytyi nelosella Vero Modasta ja ajattelin että sille varmaan löytynee käyttöä.


Pieni esittely vielä uudesta ratsustani, jonka liikutuksessa autan kun omistaja ei ehdi selkään itse. Alustavasti puhuttu n. 2-3 kerrasta viikkoon.  Kyseessä on siis vasta 6-vuotias fwb(finnish warm blood) tamma. Kutsumanimeltään Elli. Omistaja on itse kouluttanut Ellin ja on tehnyt kyllä todella hyvää työtä, aivan mielettömän kevyt ratsastaa ja varsin herkkä avuille ja muutenkin selväpäinen yksilö, mitä nyt vähän säpsyy olemattomia ja hirnahtelee kavereille, mutta se on ihan normaalia varsinkin kun ikää ei kauheasti vielä ole. Vasta pari kertaa olen selässä käynyt eli vielä en sillä tavalla osaa sanoa, että miten meillä sujuu yhteiselo, mutta omistaja ainakin oli tyytyväinen silloin kun meidän menoa katseli ja kehui rentoutta. Olin itsekin aika yllättynyt rentoudesta kun vieressä tarhasi 2 oria.


Pyydän joku kerta jonkun mukaan kuvaamaan, niin näette miten hieno (ja iso) Elli on. Tosiaan, säkäkorkeus on varmaan siinä 180cm paikkeilla. Tallin korkein joka tapauksessa. Ratsastuskouluaikoinani totuin aina siihen, että mun lyhyyden takia aina laitettiin poneja tai pieniä hevosia, niin nyt on ollut tosi outoa mennä isoilla hevosilla(ja ylipäätään hevosilla) lähes tulkoon aina.

No comments: