Saturday, January 1, 2011

All I really wanna do is....

SHOPPING<3!
Minun pienet ja vähäiset Lontoon Helvetti(aka Primark) hamstraukset ja muutama hieman laadukkaampi löytö sekä suurin osa joululahjoista seuraa alla;


Tosiaan, some asshole stole my phone IN LONDON, joten tarvitsin uuden ja isiltä sain sit joululahjaksi tälläisen perus puhelimen, minkä tarvitsinkin. Enhän mä mitään hienouksia osaisi käyttääkään...Puhelimen vieres näkyy Snowflake-sormus, jonka mun matkaseuraneitini löysi New Lookin kätköistä ja joka mun oli pakko saada, hups niitä oli vain yksi..:D


Kyllä, minulla on tismalleen samanlainen paita jo entuudestaan, mutta se on punainen! Viimeksi oli niin vaikea valita punaisen ja mustan välillä, että oli pakko noutaa tämä mustakin kokoelmiin. .


Cyberdog ei koskaan tuota pettymystä ja nyt laajensin liituraitahameideni kokoelmaa ihanan skidiminillä pimeässä hohtavalla hameella<3 Pitsisukkikset löytyi jollain naurettavan pienellä rahalla Primarkista, nekin ovat varsin mukavan tuntuiset jalassa eivät raavi yhtään.



Itsehän en ole leffafriikki, nämä siis joululahjaksi sain <3

Hel..siis Primarkista lähti tämä söpö minilaukku(ehkä liiankin mini, mutta never you mind). Vain 8 puntaa!



Aaw ne oli niin nams, että Anittan kaa molemmat ostettiin samanlaiset <3!


Maailman epä-minuntyylisin mekko oli pakko saada, mutta ikävä kyllä minun surkealla kamerallani + kuvaustaidoillani itse mekosta otettu kuva ei onnistunut, niin saatte vain helman kuosista kuvan, purr<3




Kissan oma pose ja Buzzkin pääsi mukaan!


Ruusu on ihana kissa!  Meidän uusi vuosi meni jo melkein perinteeksi muodostuneen Cher&Gilmore-katselun merkeissä mun kotisohvalla, how cool was that.





Lovely girl that Maria <3 Huomatkaa juhlakruunu, joka tuli mun Lontoosta asti kantaman candy crackerin sisällä :DDD


Älkää antako hallitun sekasorron häiritä, tässä näkyy myös mun kynitty tukka! IIK se on lyhyt!


PS. Loganin on pakko olla todellinen koska mä sain siltä kortin!! Hälyttävää ei varmasti ole se, että Loganin käsiala muistuttaa kummasti Marian käsialaa ja on suomenkielinen...

4 comments:

Rhia said...

Hämmentävää että sait tuotua party crackerin Englannista. Niitä kun ei periaatteessa saisi viedä lentokoneeseen koska niissä on paukku sisällä :) mutta hyvä kun eivät takavarikoineet.
Niitä muuten saa Suomestakin, Punnitse ja Säästä myy niitä joulunaikaan.

Fehlgeburt said...

Oi vitsi mä siis periaatteessa salakuljetin noi Suomeen :DD! Ei ois kyl tullu mieleenkään ettei niitä ois saanu tuoda. Tosiaan ne oli Autot ja Disney prinsessa aiheisia eli ei varmaankaan löytyisi Suomesta tuollaisia Disney.

Maria said...

^ I feel so used. Kun ne oli siis mulle.

Rhia said...

Joo, ehkä niitä Disney-aiheisia tms. ei Suomesta saa, mut semmosia tavallisia "brändittömiä" kylläkin :)
Olen kyllä kuullut muidenkin tuoneen niitä, eihän ihmisille tule mieleen että siellä on räjähtävä nalli sisällä ja sellaiset on lentokoneessa kiellettyjä :)