Wednesday, January 5, 2011

Be ItalianEnsimmäinen hehkutus aiheeni on uudet leffat! Sain Pentujengi avaruudessa dvd:n isältä kun oltiin Gigantissa ja toi löytyi ale-korista sopivasti :D Nyt mulla on KAIKKI Pentujengit omana<33!!
 Ja sitten, ah, musikaalirakkauteni ei lopu koskaan, NINE<3! Voitteko kuvitella, Anttilan poistolaarista vaivaiset 6 euroa! Ottaen huomioon, että tämähän on vasta n.vuoden vanha elokuva.  Marialta sainkin jo lahjaksi keväällä NINE soundtrackin ja ne biisit! Oikeesti, kun menin katsomaan leffaa teatteriin kuvittelin, että Fergien ja Kate Hudsonin biisit ois about huonoimmasta päästä, mutta eheeei ne on leffan parhaat.

Primarkista hommatusta hameesta tältä päivältä kuvaa, jotenkin todella kätevä perushame tämä, me likes!


Rakkauspakkaus designia suoraan Lontoosta, Happie Loves It- merkkiä. Koko putiikki oli täynnä mitä ihanampia juttuja, mutta tämä laukku oli niin _pakko_ saada, niinpä rahaa ei sitten jäänyt muihin ihanuuksiin. Uusi suosikkiliike Lontoosta kyllä ehdottomasti löytynyt.
Tälläinen kiva ketjukiinnitys on laukun sisällä, sitten on myös neppari ettei munkaan vauhdissa tipahtele tavarat minne sattuu.


Nitalta sain joululahjaksi ponin! Sillä on kolme eri tukkaa ja fööni ja kampa ja kaikkein paras, kurkut silmille xDMeikkilaukku suoraan mummon ja ukin Espanjan matkalta! L'oréalin kaksipäinen ripsari, yleensä käytän sitä sinistä pakettia, mutta eiköhän tämä perusmallikin kelpaa. Victoria's Secretin huulikiilto Heathrow'n lentokentältä, palvon tuota merkkiä, nuo kiillot on maailman herkullisimman makuisia,nams.
Kuvassa näkyy vain 2kpl Jelly Belly huulivoiteita, sain niitä kolme..Tätini hieman innostui ja jäljitti joululahjaksi minulle tälläiset netistä. Nuokin varsin herkullisen makuisia! Very Cherry on maku.


Lontoon sormus, joka on ristitty Logan-sormukseksi ja Eclipse-boxin sormus Edwardiksi. Vasemmassa kädessä minulla on sitten Dean-sormus :D


Virheliike oikeasti minulta erehtyä menemään ruokaostoksille Lidliin, jonka vieressä on Jysk, jossa on alet. Violetit sohvatyynyt käytännössä käveli mun mukana ulos, 6e/kpl! Loppuun hieman Camden Town-fiilistelyä, palvon tuota paikkaa<3


Onnellisuus kuva KFC:stä, jos voisin söisin tuolla joka päivä, mutta onneksi valtameri erottaa meidät ja pysyn mitoissani hieman paremmin.

1 comment:

Maria said...

Aww ihana toi heppakuva.

En ymmärrä miksi oot tossa vikassa kuvassa noin nyrpeä. Edessäsi kuitenkin on kasa (roska)ruokaa.