Friday, September 10, 2010

Dead girls are easy

Heti aamusta matkustin bussilla Helsinkiin mummoa tapaamaan, en ole käynyt nyt toooosi pitkilleen Helsingissä syystä jota en tiedä mut ens viikolla tulee jo sit käytyä väkisinkin koulun takia.
Niin tosiaan, mummo lahjoi mua ties millä kirjoilla ja lounaalla. Oli kyl ihan virkistävää nähdä sitäkin. Sillä hirmu matka suunnitelmia Karibialle ja Espanjaan jne, kelpais mullekin. 
Käytiin tosiaan syömässä Raffaellossa(söin rucolatomaattipastaa) ja katseltiin kenkiä ja vaatteita vaikka missä, mutta en sitten päätynyt ostamaan kuin kengät talveksi. Näitä kyseisiä himoitsin jo viime vuonna, mutta silloin oli koot loppu(35).
Samalla nappasin mukaan tuollaisen suoja-aineen joka sopinee myös monille muille kengilleni.
Takana on tuollaiset söpöt satiininauhanyöritykset,tuitui<3
Ja tosiaan, nämä on DinSkon lastenosastolta bongattu,hintaa oli 35e(kengät kokoa 35 ja hintakin 35,reps)


Tuollaisen kirjan mummo osti, sanoi että YKSI kirja, silläkin taitaa olla vähän kokemusta näistä mun kirjakauppa vierailuista...Himoitsin Anna Kareninaa ja Humisevaa Harjua ja Heath Ledgerin elämänkertaa, mutta kuulemma mullekin tekee välillä hyvää lukea jotain vähemmän vakavasti otettavaa kirjallisuutta. Sain sentään jotain englannin kielistä.


Joo Kampissa jaettiin ilmaisia riisipaketteja, kelpaa kyllä ilmainen ruoka.Keep it comin'!


Tälläistä paitamekkoa katselin Seppälässä, mutten ostanut vielä. Hintaa oli vain 12,95e, mut jotenkin en osannut päättää tuleeko käytettyä vai ei..You like it?

Kuvaa unohdin napata Lumenen natural code katseenkorostaja kynästä,toiv se sit on sama asia kuin kajaali käytännössä, koska sellasta mä tarvitsen:D En siis oikeesti ymmärrä liikaa meikkien päälle.

No comments: