Tuesday, March 9, 2010

Tarinoita menneistä,markoista penneistä


   Huij,aloitin kuin aloitinkin tälläisen villityksen kuin blogin pitäminen.Katsotaan nyt onko tämä minun juttuni ollenkaan.Perus syyni siihen miksi minä(kin) halusin oman blogin on omanlaisteni blogien huutava puute,en kertakaikkiaan ole löytänyt montaakaan sellaista blogia jota itse tykkäisin lukea ja joka kiinnostaisi minua.En toki väitä,että tämä omani tulisi välttämättä tuomaan kenellekkään minkään näköistä elämän täyttymystä.
Hmm,voisinkin näin alkajaisiksi esitellä muutamia tällä/viime viikolla ostamaani juttua;
Alchemyn tiara Mortician aleista,vaivaiset 10e! Tiara vallankumous alkakoon!


 The Body Shopin aloe vera päivävoidetta mun pakkasen kovettamille poskille.Olen järkyttävän huono käyttämään rasvoja tms mutta kai minunkin on nyt aika alkaa leikkii tuollaisten purnukoitten kanssa.Lisäksi Seppälän perus tekoripset(koska edelliset on kaikki kaatopaikka kunnossa).Just tänään puhuin ystäväni kanssa siitä että tekoripsien käyttökerrat on kyllä aika luetut viiteen.


 Kuvan kengät,bordelloa Morticiasta.Irtosivat neljälläkympillä.Pahoittelen kuvaa,olisi ehkä parempi kuvata nämä kunnolla joku kerta niin että ne eivät olisi jalassa.Myöhemmin jos innostun kenkäpostailee niin parempaa kuvaa ;>


Ja lopuksi tämän päivän look,joskin tämä(kin) kuva epäonnistui surkeasti koska en jotenkin ole oppinut vielä tän bloggerin tavoille..olisin tehnyt tästä hieman suuremman niin yksityiskohdat näkyis paremmin.Joka tapauksessa päällä oli Morticiasta aikanaan hankittu rimpsukka hame,Living dead soulsin,Lips Servicen takki,jolle kuva eriryisesti ei tee oikeutta.Ystäväni kaulahuivi jonka omin pari vuotta sitten ja joka on yksi mun suosikki asuste.
Spiritstoren talvipiikkarisaappaat,jotka käytin lääkärissä viime viikolla,nyt on ihanat metallikantalaput ja kelpaa sipsuttaa kaduilla.
Taustalla sotkuinen kämppä,please ignore it.

-Fehlgeburt

3 comments:

Maria said...

Ihanannäköistä toi body shopin rasva, niillä on aina kivoja purkkeja tms. Suosikkeihin blogisi meni o/

The Green Eyed Sea said...

Bordellot <3 <3 <3 <3 NAM. Moi. :D

Fehlgeburt said...

Toi rasva on siis niin taivaallista<3! se on naamalla tosi hyväntuntune ja kuivuu nopeeta ettei jää sellasta kiiltävää pilkkua naamaan.