Sunday, March 14, 2010

Herttakuningatar ja veijari kissa

Liisa ja minä tennarissa,kiharsin tukkaakin vähän tämän tapauksen takia. En käsitä mikä ihmisten pointti on kun ne marisee,että omat odotukset oli niin suuret ja bla bla blaa,eli että eivät muka tykänneet leffasta.Olihan se erilainen ja kyllä,tarina oli uusi ja ikään kuin jonkinlainen fanfiction tarina.Sinänsä minusta on väärin että elokuvan nimi on Liisa ihmemaassa,kun se ei ole uskollinen samannimiselle kirjalle.Kuitenkin minä tykkäsin,suosikki hahmoni olivat säilyttäneet täysin persoonansa ja toteutus oli todella trés magnifique! Ja sitäpaitsi,eihän elokuva voi olla huono jos Helena ja Alan Rickman ovat sotkeutuneet siihen! Lisäksi tykkäsin siitä että murmeli oli saanut suuremman osan kuin Disney leffassa. MUTTA miksiii ne eivät voineet ratkaista arvoitusta korpin ja kirjoituspöydän suhteen,kaikkihan tietävät vastauksen!


Ulkopose jossa näkyy hamekin vähän paremmin,Gina Tricotista puolitoista vuotta sitten hankittu prinsessa hamonen.IvanaHelsingin bambi-laukku,(näkyy paremmin seuraavassa kuvassa)Ikivanhat ja katu-uskottavat liitu Converset(<3)
Helena ja minä <3
Lainasin Pekka-kanin kelloakin kuten huomaatte :DD
Ps.haluisin tuollaisen kauniin posliinisen teekannun,infotkaa jos tiedätte tuollaisten sijainneista mitään ;>
sen

4 comments:

Dark-whisper said...

Pekka-kanil on kyl nii yrmee ilme, et huomaaki et lainasit sen kelloo! :D

Dark-whisper said...

Nosiis joku rusakko pitkäkorvamikälie vittuuntuneena kyylää sua kumminkin. Lajitoveri, katsos..

Maria said...

Mä kommentoin mutta katosi? Öö? Kivoja kuvista tuli :) Munkin mielestä vähän tyhmä toi nimi, mutta toisaalta mikäs muu se olis voisi olla? "Lainasit" kelloa, varastit kuitenkin... Eks toi korppi kysymys ollut olevinaan semmonen ettei siihen vastausta olekaan? (kirjassakin?) Mutta no Poe yhdistävä tekijä? En muista :D

Hitto repesin tolle kanille tossa vikassa kuvassa :DD Se kyylää sua kyl vihasesti! Lähettele mulle hei nää kuvat. Veijarikissa oli ihana, olisin halunnut rutistaa sen syliin

Fehlgeburt said...

Tietysti saat yhteiskuvat musta ja Helenasta <3 My royal photographer! sillee 'photoooo! candyyy!' Ketä muistutan?
Ja hei sille arvoitukselle _on_ järkevä ratkaisu mut yhyy kukaan ei taidakkaan tietää sitä:( kelasin just et sen leffan nimen pitäis olla tyyliin 'paluu ihmemaahan'tms,ok se ois tosi kliseinen mut ainakaan ei olis harhaanjohtava.

Ps.rusakon ja mun välit ei oo mitkään parhaimmat,se haluis nimittäin rikkoo ton kellon niinkuin disneyn leffassa! voita ja hilloa vaan kivasti kellon väliin!