Thursday, August 12, 2010

My way or the highway

Aluksi on pakko hehkuttaa eilistä iltaa, päätin viimein ulkoiluttaa mun kauniit Vivienne Westwoodin Lady Dragonit ja n.5minuutin jälkeen BUSSIKUSKI sanoi että onpas sinulla kauniit kengät. Näissä kengissä siis on taikaa. Tavallisesti bussikuskit eivät edes tervehdi saati sitten mitään tuommoista, eli kengät on oikeesti taikakengät.

Olin tosiaan tälläytynyt Inceptionin katselua varten, c'mon Leo&Tom deserves it. En viitsi spoilailla heitä jotka eivät ole vielä ehtineet nähdä kyseistä pätkää, mutta tosiaan suosittelen ihan sitten vaikka vain ihanan Tomin aka Josep Gordon-Levittin takia.
Yes, lovely boy that Tom.


Kuitenkin, ennen leffan alkua huomasimme, että Sisko tahtoisin jäädä-lerffan kutsuvieras esitys sattui olemaan juuri ennen meidän leffaa samassa salissa! Niin ja syy miksi tämä oli niin jännää on se, että kävin pariin otteeseenkin osallistumassa leffan kuvauksiin! Ts.minun valkokangas debyyttini! en siis todellakaan näy leffassa paljoa tai mitään, mutta silti tarkalla silmällä minut voi bongata jopa eräästä trailerista. 

Loppuun pakko laittaa muutamat ponikuvat viimeisimmältä Kuopion reissulta, ystäväni kuvaili uudella kamerallaan nämä.
Maahinen aka Masa,sh.-r. Minun vanha hyppyratsu jonka laukka on varsin mielenkiintoinen.
Please don't mind the rider.

No comments: