Saturday, July 24, 2010

you will suck the life off me

Kaipaan Lontooseen ja pois täältä. Tuntuu jotenkin tosi yksinäiseltä ja siltä, että mulla ei oikeasti ole mitään mistä pitää kiinni. Miksi en lähtis? Jättäis tätä kurjuutta ja aloittaisi uutta loistokasta elämää jossain muualla missä ihmiset sanoo mua kadulla kauniiksi?
Toisaalta en tiedä uskallanko. Mitä jos kuitenkin olen yksin siellä ja jossain surkeassa työpaikassa ja järkyttävässä asunnossa ja...Niin monia asioita joita en tiedä ja mun kielitaidolla voi olla vaikeeta.

Ostin tänään dvd:lle Toy Story 1&2 ja katsoin molemmat straight away. Alkoi harmittaa entistä enemmän, että Bo puuttuu viimeisestä...Kolmonen on ehkä oikeesti paras noista kolmesta, vaikka ykkösessä on kyl sellasta nostalgiaa ettei mitään järkeä. Woody on jotenkin tosi inhimillinen hahmo, ja se biisi mikä soi kaikis kolmes, you have a friend in me <3! Disney gave me unrealistic expectations about men...Kaikki ei ole niin lojaaleja kuin Woody ja Buzz. Olen kyl huomannut viime aikoina turhankin usein et leffat ei yleensä pääty niinkuin haluisin.Tai mitkään tarinat yleensäkään.

Fleet Streetin maisemaa...mulla on ikävä tätä seutua.

Ikävä metron tuoksua ja tungosta. Big Ben on kans ihana kun se näkyy aina jostain ihme paikoista silleen 'hei taas tuo tuolla!' Gimme back my time in London..


Nyt kuuntelen ystäväni kokoamaa angsti-levyä. Täydellistä musiikkia.

2 comments:

Maria said...

Mäkin haluan takasin <3 Ihania kuvia. Yhyy. Haluun asua Fleet Streetillä sen teekaupan lähellä.

KATOIT NE ILMAN MUA??? Nojoo. Sinäänsä mitään ongelmaa kun voimme katsoa ne uudestaan :D

Fehlgeburt said...

Arvelin, että ymmärtäisit mun vieroitusoireet...ja oikeesti kuulisit miten Buzz vinkuu 'katotaa woodyaaa I miss him so...'