Friday, July 2, 2010

Gimme gimme shocktreatment

Kuopio oleiluni on muodostunut enemmän ja vähemmän poneista ja kavereista sekä shoppailusta. Ikävä kyllä olen nyt mummolassa enkä voi lisätä kuvia ostoksista vielä, äidin luona on onneksi kameranjohto. Alennusmyynnit on ehkä parasta aikaa ikinä mutta kauppojen tungoksen takia sekin hohto jotenkin hiipuu, tosin mistään niin suurista ihmismääristä ei ole onneksi kyse kuin Primarkin lauantait...

Juhannuksen vietin tapani mukaan mökillä jossa pidetään juhannusjuhlat, mummon ja ukin ystäviä ja sukulaisia on vaihtelevamäärä aina paikalla. Tänä vuonna mentiin pienel porukal ja minulla oli oikeasti aika tylsää. Kävin yöpyöräily lenkeil ja vietin laatu aikaa meidän lemmikkien kaa, kissat oli ekaa kertaa vapaina maastossa!
   Keskiviikkona mulle kävi niin että lapsuuden aikainen ystäväni Noora teki mulle napalävistyksen. Olen pitkään puhunut että ois ihan jees ja aina jotenkin onnistunut välttämään tämän homman. Nyt se sitten tuli ja aika kiva tää onkin! Hopea tappi vaaleansinisillä timanteilla, tosin menee varmaan parantumisen jälkeen vaihtoon vaaleanpunaiseen koruun. Kuvaa tulee heti kun saan sen kameranjohdon käyttöön.(Toiv kestätte mun läskimahan)

Hevosista täytyy sen verran kirjoittaa että kävin tädin kanssa moikkaa tässä yksi päivä hänen entistä hevostaan Reiskaa, minun lapsuudessa ollut ihan semi kiinteästi mukana. Ratsastelin vähän ja saan mennä joku kerta uudestaankin. Oli niin jännää nähdä se pitkästä aikaa ja onneksi onnellisissa oloissa.
Entisellä ratsastuskoulullani olen käynyt kahdella tunnilla peräti, koulu ja este tunneilla. Eestinponi Vilillä menin koulutunnin  ja  vaikka kyseinen otus onkin ollut ns.inhokkiponini vuosia niin tällä kertaa se oli järkyttävän positiivinen kokemus.Sehän meni reippaasti ja melkein muodossakin! Laukkakin oli ihmeen letkeetä eikä sellasta tahmotepasteluu niinkuin yleensä. Jes!
Esteet menin minun suosikki otuksellani Helmillä joka Kinkkusämpylänäkin tunnetaan. Huomasi kyllä tytöstä että ei se enää oo mikään nuori ja että ei toi ratsastuskouluelämä sille oikein ole omiaan, ei jaksa tuota tahtia varmasti pitkään ikänsä vuoksi. Tavallisesti se on innostunut esteistä varsin hurjasti ja vauhtia ei ole puuttunut. On se silti tallin paras ja kaunein tamma!


Ystäväni Heidi kuvaili meidän tuntia <3
Pieni harjoitus okseri taustalla :)Loppu tunnista oltiin molemmat hikisiä ja hehkeitä, tosin vauvalla nenä nätisti alhaalla !

Mulle kävi jokseenkin hassusti kun en älynnyt ottaa kotoo Espoosta mun hienoi cavallon liituraita housui mukaan vaan oon ratsastellu näis ikivanhois tummansinisis IMO talviratsastushousuis(ovat niin helvetin paksut verrattuna cavalloihini) ja oisin voinut toisen kypäräni siirtää myös pysyvästi äitin luokse, sen kuluneen lapsuudessa ostetun tummansinisen joka on edelleen perfect size eli 57. Niinpä mulla on tallin kypärä päässä.
Ainiin joo, etsin uutta vanhaa kypärää:D Inhoon noita uusia ilmastoituja rumiluksia ja haluisin 57 kokoisen mustan hyväkuntoisen vanhan kypärän! En kyllä kovin kovii summii ois valmis pulittaa,hieman kunnon ja merkin mukaan voin tarjota ;>


Ensi viikolla olisi taroitus käydä kävelyttämässä äidin ystävän/minun entisen ratsastuksen opettajan kisahevosta maastossa. Sen jaloille tekee hyvää ihan vain kävellä ja sen mielelle tekee hyvää nähdä vähän metsikköä. aivan ihana suokkiruuna otus sekin.Kuvia ensi viikolla sitten, tältä vbiikolta niitä ei vielä ole.

Viikonlopuksi olisi tarkoitus vaihtaa kaupunkia Jyväskyläksi ja käydä rippijuhlien lisäksi vähän kaupunkia tutkimassa, mun Suomen sisäinen matkailu on todella heikkoa, niin nyt edes vähän näkis jotain muutakin kuin Kuopiota ja pääkaupunkia.

1 comment:

Candy Starstruck said...

Mulla on musta, samettinen kypärä jossain nurkassa tallessa, ja muistaakseni sen koko oli täsmälleen 57. :) luopuisin siitä enemmän kuin mielelläni, voin etsiä sen käsiini ja ottaa yhteyttä vaikka Galleriassa. :o