Thursday, July 22, 2010

Vivienne Westwood can't go wrong!

Te ette halua tietää monelta olen tänään herännyt. Todella todella liian paljon liian aikaisin ja vain sen takia, että pääsisin tähän tylsään liian kuumaan surkeaan maahan...Jota myös kodiksi kutsutaan. I'm my heart I must be from UK. Visiitti loppui liian pian ja oli liian ihana. Ostoksia,taidetta,starbucks ja seura<3!
Lontooseen ei voi kyllästyä, siellä on kaikkea ja kaikki hyvin. En oikeasti käsitä sitä, että siellä pääsee vaikka joka päivä katsomaan maailman kuuluja taideteoksia ja dinosauruksien luita. Joka ilta esitetään kymmeniä näytelmiä/musikaaleja ja joka kulmalla on joku herkkukauppa tai Starbucks...
Mitä tulee ihmisiin niin täytyy sanoa, että avuliasta ja palvelualtista ja kohteliasta porukkaa pääosin.

Kuvia on niin paljon, että ei mitään järkeä joten postaan vain joitain makupaloja tänne...

Piccadilly Circus
Koko matkan aikana erityisen mainittavia aktiviteetteja oli Tori Amoksen keikan lisäksi Les Miserablés-musikaali, National Gallery,Tate Modern, National Potrait Gallery,Victoria&Albert-museo ja tietenkin Toy Story 3 ! Luonnollisesti myös ostokset vei aikaa(ja tilaa) paljon. Baarissakin käytiin. En oikeasti osaa sanoa yhtä suosikki asiaa sillä tuo viikko hipoi täydellisyyttä niin monesta kohtaa. Nyt olen nähnyt niin paljon kaikkea, että tuntuu ettei voi olla edes todellista. Tuntuu kuin historian kirjat avautuis aivan toisella tavalla ja kaikki vanhat britti leffatkin varmaan tuntuu niin paljon todellisemmilta kun tietää, että kyllä tuollainen kaupunki on oikeasti olemassa. Tämä toinen retki Lontooseen jotenkin vahvisti sen, ettei ekakaan ollut unta.
Camdenin ja ehkä koko Lontoon suosikkikauppani, 3 kerroksinen Cyberdog joka oli enemmän disco kuin kauppa. Katon rajassa oli jopa 2 pientä parveketta joilla molemmilla oli tanssija!
Täältä mukaan tarttui seuraavaa...:
Pinkki toppi, kuvasin sen selkä puolelta, koska topin idea on lähinnä selän raksi jonka keskellä kiiltävä sydän.
Hohtavaa liituraitaa oleva mekko, jolle kuva ei kyllä tee yhtään kunniaa. Epäröin ensin tän ostoa, mutta lopulta lähdän lähestyessä sanoin, että haetaan se mekko nyt kuitenkin.
Lisä kuva topista Victoria&Albert-museon edustalla.
Tuolla museossa oli muun muassa Michelangelon David-patsas.

Tate Modernin edustalla. Tuolta löytyi mm.Andy Warhollin. Salvador Dalín, Monet'n, Picasson ja Van Goghin taidetta.

Oma Tate-suosikkini, Picasson Nude woman in a red armchair

Yksi retken kohokohtia oli varmasti Vivienne Westwoodin liikkeessä shoppaaminen. Kauan himoitsemani Anglomania Melissa Lady Dragonit löytyivät säälittävään 35punnan hintaan! I love sales <3!

Siinä ne on, vihdoin minun<3 Tosin saatan vain alkaa himoitsemaan näitä useamassa eri värissä...eh..
Covent Gardenin vintage second hand design putiikista käveli Pradat kokoa 35 mun perässä ulos. Kiersin kyllä muutenkin paljon vintage kauppoja ja kirppiksiä, mutta mitään muuta en päätynyt ottamaan matkaan.

HMV on taivas. Siellä oli jopa mun makuun paljon ja laajasti leffoja(ja edullisesti!) Sylvia Plathin runokirja Ariel on kirpparilta, muut Oxford Streetin HMVstä.

Suosikki tauluni National Gallerysta kortteina ja magneettina + My own private Idaho-kortti. En oikeasti tiedä mitä kaikkea te haluatte tietää mun Lontoon vaelluksesta, joten kuvasin nyt ainakin lähes kaiken ostamani.
Twilight-keräilykortti pakka oli pakko saada ja olisin ostanut useammankin ellei Edward-kortti olisi ollut ensimmäisessä. Claire's -halppiskoru liikkeestä löytyi Tinkerbell ja pääkalloavain-korvikset. Korviksia ei koskaan ole riittävästi.
Ann Summersista bongasin ylisöpöt alusvaatteet, just ignore the textes...

HMV:n alennus kuulokkeet koska omat Skull Candyni kuolivat. Team Edward medaljonki(kyllä, sisällä on 2 Edward-kuvaa) ja kynä sekä Victoria's Secret coconut passion-tuoksu ja huulikiilto. Nappasin ne lentokentältä mukaan aamulla.


Black Window'n samaa sarjaa kuin edellisellä Lontoon reissulla ostettu liituminihame oli pakko-ostos, sillä kadutti kun viimeeksi jätin sen ostamatta. Satiininen punainen paita jostain Covent Gardenin 50's liikkeestä, täytyy vähän harjoitella tuon punaisen käyttöä vaatteissa.

Primarkista 1punta kpl alushousuja ja 2punnalla verkkosukkahousut, perus käyttökamaa halvalla, me likes<3
Stay up:it Ann Summersista, ne ovat siis vaaleanpunaisella saumalla ja koristeilla.
Disney store ate my moneyyy...Veijarikissa kiipesi syliini enkä voinut jättää sitä. Hame Black Window'sta, tuollainen minulla on liituraitaisena ennestään, mutta malli on aivan loistava joten mukaan lähti PVC-versio.
Tärkeimmät ostokset matkusti käsimatkatavoissa tietenkin. Ja Buzz puhuu myös espanjaa ihan niinkui leffassakin! Barbie ja Ken halus muuttaa Dreamhouse Espooseen joten...what could I say? Ja Alice-mukista nyt tuskin tarvitsee mitään perusteluja esittää.

Loppuun vielä Liisa ihmemaassa-henkisesti Helena Bonham-Carterin kädet ja minun(huomaa sama koko<3!)

3 comments:

Dark-whisper said...

tuj <3

Vampiric said...

Aww, nuo Melissat! Itse olen samoja himoinnut kauan ja olen yrittänyt ebayta kyylätä sopivan hinnan toivossa, mutta toistaiseksi ei ole tullut vastaan tarpeeksi edullista paria. :/

Teit kyllä aika löydön kun noin halvalla sait! Onko nuo muuten mimmoset jalassa kun jotkut puhuu, että on tosi huonot, niin kannattaako niitä nyt sitten edes hankkia muun kun kauniin ulkonäön lisäksi? :o

Fehlgeburt said...

Ne oli tosiaan ihme löytö, kysyin vaan sillee idioottina siltä myyjältä kassalla että 'so CHEAP???!!' Designputiikkien alennukset <3
Jalassa en ole noita pitänyt vielä kuin kotialoissa 'sisäänajanut' mutta toistaiseks ei oo tullut rakkuloita, onhan ne korkeat mutta piikkikorkoihin tottuneelle ihan peruskauraa. Eihän ne mitkään vaelluskengät tietenkään ole.
Noi on siitä jänniä kenkiä kyllä että mulle olisivat kelvanneet jopa keltaisina(väri jota oikeesti inhoan) mutta siis noissa kengissä kaikki värit on niin kauniit...Täytyy kyl vähän miettii et miten noita lilojani yhdistelen ovat suunnilleen ainut violetti omaisuuteni :D