Sunday, May 16, 2010

u know how I feel...

Uskomaton kuumuus täällä. Niinku kotona on kuumempi kuin tuol ulkona? ja mun parveke on ihana pätsi<3 olipas todella kiva lukea todella mielenkiintoista sosiaalipsykologian pääsykoekirjaa...Olen todella ollut nyt lomalla ja aamun heräämisajoista on kyl huomannut... kröhöm..Mutta huomenna riennän jo aamusta Helsinkiin leikkimään Annin kanssa,joten saan hyvää harjoitusta aamunousuihin ensi viikkoa ajatellen. Maanantain olen pyhittänyt lukemiselle ja vain lukemiselle, mutta tiistaina Eesti eesti,kaipaan sinne perkeleesti<3 Keskiviikkona kotimaa-matkailen Kirkkonummelle, jossa ystäväni vetää mulle private-Kirkkonummi tourin.
Tästä päivästä sen verran, että illasta pyörähdin syömässä Ben&Jerry's jätskiä ystäväni kanssa Helsingissä ja sieltä selvittyäni olen metsästänyt kaksihaaraisia tukasta.Ihme kyllä tuntuu ihan siltä, että niiden kunto olisi parantunut. Kaipaan niiiiiiin pikaisesti hiusten pätkäisyä...onneksi Kuopion visiitti on ihan kulman takana, hieman riippuen pääsykoekutsuista lähden sinne 25.5. ja palailen kotia 3.6....tosiaan 5.6 räjähtää kun mun lakkiaiset koittaa, kutsuja saa kysellä jos en ole älynnyt pyytää kaikkia jo mukaan...Kakkua on kuitenkin varattu extra-vieraillekin.
Lopuksi yhden Lontoo-hameen esittelyä hieman...ignoratkaa mun läskimaha(ja takamus).

Ravenin hame, Darkside-kaupasta Camden Townista. Nättiä brokardia, jokseenkin kuuma näillä keleillä...Tykkäilen erityisesti tuosta edestä lyhyt takana häntä-mallista,sopivasti burleski-tyylinen if I may ad.

1 comment:

Anonymous said...

-- add.