Thursday, May 13, 2010

Mind the gap

Terveisiä Lontoosta. Kyllä, siellä oli upeaa, kyllä,tuhlasin kaikki rahani, kyllä,haluan takaisin.

Suurin osa lukijoistani lienee jo fb:n välityksellä nähnyt läjän kuvia, mutta lisäilen otoksia tännekin. Myöhemmin kuvailen rauhassa ostokseni. En todella tiedä mistä aloittaisin, kuusi päivää olimme ja nähtävyyksistä paremmin tutustuimme The British Museumiin,National History Museumiin,Madame Tussaud'siin, Harrod'siin ja lisäksi kävimme katselemassa Chicago-musikaalin Cambridgessa. Matkustin doubledeckerillä,metrolla,taksilla,junalla ja lentokoneella. Kävimme Piccadilly circuksen yöelämässä grace-baarissa, sillä matkakumppanini ei kiinnostunut table dancing-paikasta. Olin myös sangen hyvässä ruuassa koko matkan, japanilainen Wagamama ravintola mehuineen ja wokkeineen erityisesti jäi mieleen, Burger King,kiinalainen katuruoka ja Krispy Kreme-donitsit kuuluivat myös kiinteästi ruokavaliooni. Turha unohtaa Cadburyn caramel suklaata, sitä meni _paljon_.Nyt onkin ihanaa aloittaalaihdutus spurtti ennen lakkiaisia!
Hostellimme Smart Hyde Park Inn oli jokseenkin siisti ja henkilökunta ystävällistä, mikäli mielii edullista majoitusta niin suosittelen paikkaa lämpimästi. Sijainti oli loistava, aivan Hyde Parkin reunalla. Oxford Streetille ehkä 10-15min kävely( riippuen kengistä). Suuri osa huonekavereista oli loistotyyppejä, puhuin englantia ja hieman ranskaa ja ruotsiakin. Parasta oli se, että kaikki ymmärsivät aina mitä halusin sanoa vaikka epäilen suuresti omaa puhetaitoani.

Se tärkein, Robert ja minä.

Pakollinen enkku taxi ja taustalla parlamentti taloBritish Museumin läheltä löytyi kiva puisto
Puhelinkoppia ja Disney kauppaa <3
Amy ja Ben
Tämmöstä nuudeli sweet&sour juttua safkasin
National History Museumista Rex ja Tricetrops

Camden Townin Stable Marketissa
   Suomeen tulo oli järkytys vain näinkin lyhyen vierailun jälkeen. Ihmisten töykeys, ruokakauppojen hinnat ja tuotteet, julkinen liikenne ja yleinen kaupunkikuvan rumuus ja harmaus masentavat. Haluan takaisin raikkaan vihreään Lontooseen, jossa voi kysyä neuvoa kadulla ja ostaa ihanaa syötävää jokaisesta perusmarketista. Etenkin kaipaan diet cherry coke-pulloja...Nyt jos ikinä minulle on selkiytynyt, että tämä ei ole minun paikkani.
Hyde Parkissa kulkemassa

No comments: