Tuesday, June 24, 2014

Pitkästä aikaa

Muutettiin Mädelsin kanssa pois Dumista vappuna, sillä siellä alkoi massiiviset rempat ja koko tallimme suljettiin siksi aikaa. Todennäköisesti emme ole menossa sinne takaisin, hinnannousun vuoksi mutta myös Ellille riittämättömän tarhausajan(3-4h/pvä) vuoksi sekä myös maneesiruuhkien takia(200 heppaa, kaksi maneesia ei vaan riitä).

Palasimme siis 11kk jälkeen takaisin Alsbölen tallille Vantaalle, jossa on remontoidut puitteet ja kaksi kenttää sekä ihanat uusitut tarhat, joissa ei jalat kuraannu! Ja tarhausaikaa on koko päivä. Matka on toki minulle pitkä, mutta jostain on tingittävä eikä tässä lähempänä kovin montaa vaihtoehtoa edes olisi.

Tässä joitakin kuvia viime ajoilta;


Alsbölen uudella kentällä

Tuomarinkylän maneesissa gramaaneilla

Tuomarinkylän pikku kentällä olisko ollut tammikuussa

Kankitreeniä maneesissa

Tuomarinkylän maneesissa

Elli Alsbölen uusitussa tarhassa

Torstaina Elliä tulee hoitamaan kranioksaaliterapeutti, sillä ajoittaista epäpuhtautta, jonka luulen johtuvan lihasjumeista, on esiintynyt. Tutkitaan asiaa.
Satulashow on myös alkanut, ja etsiskelen uutta penkkiä ja yritän päästä eroon näistä kahdesta epäsopivasta, yksi menikin jo kaupaksi!
Etsin siis Cliff Barnsby koulupenkkiä, mustaa ja 17,5/4 mieluiten, istuinkoko voi olla myös 17. Tai sitten Isabell Werth Bates tai Wintec, punaisella kaarella.

No comments: