Saturday, June 12, 2010

London Cash

Kaksi viimeisintä päivää ovat olleet varsin onnistuneita. Torstaita vietin Annin seurassa kauppoja tutkien, tosin minun saaliini oli jokseenkin kuiva.Ainoastaan välttämättömiä perus mustia 'kesäsukkiksia'. Yhtä laukkua ihalilin, mutta odottelen hinnan alenemista...Kun kaupat oli kuljettu läpi niin tultiin mun valtakuntaan jonka Anni risti boheemiksi. Keskusteltiin myös meidän molempien uusiempien trendien mukaisista sänkyjen petauksesta..Ei oo monilla yhtä trendikkäitä xD! Chicago-leffa katseltiin ja on se vaan aina yhtä hyvä<3 Sain myös muutaman sangen käyttäkelpoisen My Little Ponien hoitoniksin. Loppu illan mä sitten teinkin hartaasti mun Guns N'Roses leikekirjaa. Löysin jopa mun Slash-valokuvan vain huomatakseni että mun hienoin Axl-juliste onkin jossain turhan hyvässä jemmassa. Siis kaikki muut mun GN'R-julisteet löytyi! Miksei sit just se hienoin.
Joo ja tosiaan tulevaisuuden kannalta varsin valoisaa uutista, Intia vaihtui Lontooksi (yllätys?!) ja Tori Amoksen konserttiin käy tiemme...ja myös maailman parhaaseen vaatekauppaan,tarviiko tähän edes nimeä laittaa, no tietenkin Fairy Goth Mother! Tosin mun budjetti tulee olemaan tiukka koska mulla ei ole niin paljon rahaa käytössä,plus ollaan pidempään plus kesällä matkatkin maksaa enemmän. Lentoja katselin jo ja löytyis hintaan 160e/per ihminen ja jotain hostellia katselin hintaan 250e per nenä 10yötä.Silti ois aika tyyristä...

Perjantain aamupäivä mulla meni sukkelasti asioita hoidellen keskustassa, kuivaa pankki yms paskaa. Mutta ah niin pakollista. Enkä ehtinyt edes Black&White-levykauppaan Hakikseen. Sivumennen sanoen yksi Helsingin parhaista levykaupoista Keltaisen jäänsärkijän ohella. Kuitenkin neljäksi suuntasin entiselle työpaikalleni Kauppakeskus Merituuleen ja kipaisin myös viereisessä Kodin Anttilassa ja löysinkin 30e violetin juuri sopivan kokoisen matkalaukun! Täytyy vain käydä ostamassa se pois joku päivä.
Kaverini päästyä töistä suunnattiin Kirkkonummelle katsomaan hänen uutta koiraansa, todella suloista welsh corgia. Ihana sylieläin, eikä edes haukkunut minulle kuin ihan vähän aluksi, tavallisesti kuulemma enemmänkin. Kyllä koira koiran tuntee. Sade sään vuoksi ei ulkona otettu kuvia hauvvasta.

No comments: